ПрИтИ_гРл
Unforgivable ♥
- Член од
- 6 јуни 2006
- Мислења
- 2.554
- Поени од реакции
- 22
ејј исто и мојот прв мобилен беше сименс ц45...FLiX напиша:siemens c 45
ee so telefon bese na vremeto po po
ејј исто и мојот прв мобилен беше сименс ц45...FLiX напиша:siemens c 45
ee so telefon bese na vremeto po po
имаше опција дали сакаш да ти се надоградат вибрации или не. Чинеше 30 марки т.е. 900 денари вградување на вибрации во 1997 година, а поновите модели од него како пример Т18 беа со вградени вибрации од фабрика.VORTEX напиша:ехеееее на времето кога имав вакво и вибрации имаше бе ееееј
Bagi popularna bese C45 -kataПрИтИ_гРл напиша:ејј исто и мојот прв мобилен беше сименс ц45...
Абе, Некрофилија, ти да не си првиот у Македонија што уште додека бил во основно школо, опнал мртофец?!Necrophilia напиша:zborime za telefono sto jas licno si gi imam kupeno za mene i gi imam koristeno podolgo od 1 mesec.
znaci simensot i hagenukot ne gi broime i uste edno 4-5 telefoni sto tatko mi mi gi ima kupeno.
1998 godina pocetok na maj nokia 8110
1999 godina januari nokia 5110 - prviot megu prvite so prvite igri
1999 godina kraj na septemvri ericsson 1018
2000 godina kraj na juni Siemens SL45 prviot mobilen so mp3 pleer
2001 godina pred letoto Sony J7 koj posle 2 meseci koristenje i go podariv na majka mi i do den denes uste go cuva.
2002 godina nokia 5210 do sea najveke pari sto sum dal za mobilen e za ovoj model, 280 evra sum dal. ali znaete sekoj sizik si plaka rizik... deneska koga gi gledam po tezgine na pazarce po 6-700 denari kako gi prodavaat mi ide da gi ubijam.
2003 godina 3200 nokia od dubai si ja kupiv za 180 evra i bev megu prvite deca u makedonija sto imaat mobilen telefon so vgradena kamera a da ne e so glomazni dimenzii.a prv sto ima 3200, znam sekoj koj kako mi go videshe se cudese mislea deka e od mars posto ima na eden taster dve dugminja, a do toa vreme poznati telefoni so kamera bea samo 7650, T68 i uste dvajca/trojca koi mozea da si gi ovozmozat samo luge sto primaa nad 400 evra plata i da sobiraat nekolku meseci za toj telefon. a me teknuva koga ja kupiv 3200 seuste na poveke web strani pishuvashe za toj model incoming....
hahhaaa... a ako kazuvam kolku telefoni sum koristel na po 2/3 nedeli a sto ne sum gi kupuval jas sam licno... i toa samo poslednive 6-7 meseci... ne znam tocno kolku redovno pishuvam na temata Kakov mobilen koristite vo momentov? ali znam deka sum eden od najaktivnite u taa tema.