Вашиот прв мобилен телефон беше...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
хмм одамна беше тоа...уствари најпрво го користев понекогаш на мајка ми, имаше онаков ериксон на отварање, мал убав на изглед, сив со бели штрафти, не ми текнува како се викаше моделот...а лично мој прв мобилен мислам дека беше нокиа 3210...многу го љубев и долго време го користев, али нажалост цркна па морав да се откажам од неговите услуги...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
doti4nata напиша:
хмм одамна беше тоа...уствари најпрво го користев понекогаш на мајка ми, имаше онаков ериксон на отварање, мал убав на изглед, сив со бели штрафти, не ми текнува како се викаше моделот...а лично мој прв мобилен мислам дека беше нокиа 3210...многу го љубев и долго време го користев, али нажалост цркна па морав да се откажам од неговите услуги...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мојот беше Nokia 3210. Одличен телефон. Можеш да направиш бомба од него.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Сименс Ц45 и ми го украдоа:(

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
fidanovski напиша:
Mojot prv mobilen bese ericson T20
тука на сервис имам лично мои едно 6 комада Т20ки, 3 Т29ки и една Т28ца.
Телефоните гледано по маска се скоро како нови... немаат ни прљавштина а уште помалце гребнатини... до пред неколку месеци сите биле во функција и држеле батерии по минимум 3-4 дена.
Денеска сите чекаат да им се смени Сигнал Процесорот за мрежа...
Се надевам пред мај месец дека ке ги добијам процесорите и ке бидат пак во функција телефониве...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Necrophilia напиша:
тука на сервис имам лично мои едно 6 комада Т20ки, 3 Т29ки и една Т28ца.
Телефоните гледано по маска се скоро како нови... немаат ни прљавштина а уште помалце гребнатини... до пред неколку месеци сите биле во функција и држеле батерии по минимум 3-4 дена.
Денеска сите чекаат да им се смени Сигнал Процесорот за мрежа...
Се надевам пред мај месец дека ке ги добијам процесорите и ке бидат пак во функција телефониве...
Koj ke ti gi zema niv ziti se:helou:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
armin06 напиша:
Музеј некој или антикварница ... можеби ...:raz::toe:

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
armin06 напиша:
Јас!

Друже Некрофилија, кога ке ги средиш да ми чуваш една т28ца, у исправна состојба секако, сакам да си го користам, мојт?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
armin06 види сега вака, јас тие телефони кога ке ги попраам, т.е. јас да се поправам: ако ги поправам, нема да ги продавам во излог како секој нормален телефон, ке ги имам само како опција за луге што ептен се затрескани во такви телефони, значи ке ги оспособам да бидат тотално како нови, помини некад пред или после школо да ги видиш во која состојба се, мислам дека се позачувани од твојата Д900та.
На татко ми еден пријател уште кога искочија 1999 година купи едно 3 комада, за него за син му и за жена му и неговиот до ден денес сеуште му е во истата состојба како и првиот ден откако го купи.
Некогаш кога ке му се расипе или ако му се расипе значи мислам на дефект у стил на смачкан или нешто сериозно што неможе да се направи би платил и 4пати повеке одколку што е нормална вредност за тој телефон.

ви текнува на нокиите 6210, 6310 и 6310и, пред нова година 6310и за 90 евра имам продадено, ама немав зборови за телефонот, 9 дена батерија држеше со уклучен блутут и нон стоп работа на него...
башка освен батеријат друго му беше скоро се како ново, на батеријата имаше само некои флеки најверојатно од вртење на маса.

Ретро телефоните понекогаш повеке вредат од денешниве компјутер-телефони, поради тоа што во т28ците 60% е метал, а во Н73 само отпорниците се направени од метал и контактите за батерија, полнење, микрофон, звучник, вибратор и бузер. :toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.838
Поени од реакции
22.877
majot bese siemens s 35, ne me fakajte za zbor bas ne se sekavam brojot samo znam deka bese siemens

Член од
10 март 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Првиот ми беше сиеменс а50 се додека не го загубив којзнае каде.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
faraon напиша:
majot bese siemens s 35, ne me fakajte za zbor bas ne se sekavam brojot samo znam deka bese siemens
biznismen a? telefonot imashe kolor ekran od 6 boi. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom