Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување
Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Vo 5-to oddelenie imavme informatika naskolo, lele se poremetiv so igrata Lotus, najjaka igra na toa vreme

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.931
Поени од реакции
23.058
kaj bracetmi ama on imase noooogo star kompjuter so edna igra se vikase prince nesto .. posle 6 godini i jas kupiv kompjuter i seuste sum so nego ,,cista smetka dolga lubov:toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Епа у 4 одделение .. скапував во еден интернет клуб .. со сила ме зимаа од дома .. хахахаах

Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
Јас добив компјутер на 10 години.....бев израдван до безвез....и добив некој инсталирани игри...најпоке играв делта форс....и тарзан....се секавам седнав прв и ода уклучив игра.....а и сестрами сакаше да седнит и се каравме......

Член од
2 март 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Мене прва игра ми беше dave

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
eee прв компјутер дома далечната '99. Се сеќавам кога ми го донесоа дома беше војна со брат ми кој да седне прв. Прва игра NFS: Hot Pursuit! Од школо накај дома трчав за да играм:kesa:. Ја убив од возење :vozbud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Nikogas nema da go zabraem mojot prv den na kompjuter. Bev treto oddelenie. Koga dojdov od skolo go vidof "SBEPOT" Pentium I Compaq so kuciste vo horizontalna polozba. Prva igra Prince of Persia 3d. Inace koga prv pat sednav imav 8 god... sea imam 15. Epa dolgo vreme rabotam na pc

Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Pa vaka toa bese nekade na moi 12-13 godini i mi bese se kao "spansko selo" .Mi ukluci bratucetka mi da igram nekoja igricka ,igrav ama i ja neam poim kako.Posle nekoe vreme vlegov u sema i sega nemam problem.Ama vazno prviot pat bese vistinsko "zbrkano"dozivuvanje.Eeeee na kompjuter igrav cinis koj znae sto se slucilo,ha ha ha.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
prv pat na kompjuter sednav pred 90 godina na eden Comodre 64 bese na drugar mi. Po 3 godini mi go kupija prviot PC 386 dx. Prva igra rabotese preku qbasic se vikase GORILLA.BAS toa bea dva majmuna se mavaa so banani. Prvata "seriozna" igra bese CD-MAN slicna na PACMAN.

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Heh,ne mi teknue to4no koa bese ali znam deka togas pocnav da igram cs doma so botovi i...ne znam mi dadoa nekoi orginal igrici so avioni,akcii sranja i skapav igrajki :P

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
се сеќавам ко денес да било: првиот компјутер го добив во шесто одделение, како поклон од баба ми и дедо ми. Беше P1 на 166mxz ММХ, а на него прва игра: Duke Nukem 3D! после тоа следеа и Star Craft и нејзината експанзија, па DooM, Heretic(мислам беше вака)...

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Prviot dopir so kompjuter mi bese na rabota kaj tatko mi, bev vtoro oddelenie i umrev od radost koa mi pustase da ja igram PreHistoric :) zakon igrica ej

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
Kajk напиша:
Prviot dopir so kompjuter mi bese na rabota kaj tatko mi, bev vtoro oddelenie i umrev od radost koa mi pustase da ja igram PreHistoric :) zakon igrica ej
Se uste ja imam. Podobra 2d igra nema od ovaa.

M*A*J*A

The girl..*
Член од
11 јули 2006
Мислења
98
Поени од реакции
0
1998 ни купија компјутер..Значи сум била 6 години и ја играв играта супер марио..Ептен бев среќна :icon_lol:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Па знам дека прв пат видов компјутер на 3-ипол години, а кога имав четири години, имав компјутер дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom