kaj bracetmi ama on imase noooogo star kompjuter so edna igra se vikase prince nesto .. posle 6 godini i jas kupiv kompjuter i seuste sum so nego ,,cista smetka dolga lubov
Јас добив компјутер на 10 години.....бев израдван до безвез....и добив некој инсталирани игри...најпоке играв делта форс....и тарзан....се секавам седнав прв и ода уклучив игра.....а и сестрами сакаше да седнит и се каравме......
eee прв компјутер дома далечната '99. Се сеќавам кога ми го донесоа дома беше војна со брат ми кој да седне прв. Прва игра NFS: Hot Pursuit! Од школо накај дома трчав за да играм:kesa:. Ја убив од возење
Nikogas nema da go zabraem mojot prv den na kompjuter. Bev treto oddelenie. Koga dojdov od skolo go vidof "SBEPOT" Pentium I Compaq so kuciste vo horizontalna polozba. Prva igra Prince of Persia 3d. Inace koga prv pat sednav imav 8 god... sea imam 15. Epa dolgo vreme rabotam na pc
Pa vaka toa bese nekade na moi 12-13 godini i mi bese se kao "spansko selo" .Mi ukluci bratucetka mi da igram nekoja igricka ,igrav ama i ja neam poim kako.Posle nekoe vreme vlegov u sema i sega nemam problem.Ama vazno prviot pat bese vistinsko "zbrkano"dozivuvanje.Eeeee na kompjuter igrav cinis koj znae sto se slucilo,ha ha ha.
prv pat na kompjuter sednav pred 90 godina na eden Comodre 64 bese na drugar mi. Po 3 godini mi go kupija prviot PC 386 dx. Prva igra rabotese preku qbasic se vikase GORILLA.BAS toa bea dva majmuna se mavaa so banani. Prvata "seriozna" igra bese CD-MAN slicna na PACMAN.
Heh,ne mi teknue to4no koa bese ali znam deka togas pocnav da igram cs doma so botovi i...ne znam mi dadoa nekoi orginal igrici so avioni,akcii sranja i skapav igrajki
се сеќавам ко денес да било: првиот компјутер го добив во шесто одделение, како поклон од баба ми и дедо ми. Беше P1 на 166mxz ММХ, а на него прва игра: Duke Nukem 3D! после тоа следеа и Star Craft и нејзината експанзија, па DooM, Heretic(мислам беше вака)...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.