Вашиот живот до сега - на кратко!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
сум си се родил...у градинка на 1-ви април бев зоро...од прво до четврто беше етпен закон...петто до осмо уште подобро...прва и втора средно поминаа...и тоа...:coffee:
 
Член од
24 јули 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
се родив на 09.lV.1993 сега имам 15 год. и пол :pipi:.. и така...не знам кога ке умрам:toe:
 
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Родена после бурната ноќ на мама и тато.. живеам со мама и бато.. на 9 месеци сум почнала да одам и да говорам.. сум била как машкуданка :kesa::kesa:нон стоп сум си играјала со машките вонка на пато.. и само фудбал.. се бех со скапани колена :toe::toe:.. почнах у забавач да одам.. и тама од шо бех ного дрнана се ми пискаше учителката и од ного срах се се помочуваах... :kesa::kesa:.. ка ојдех 1 оделение ного плачах оти сакаах и мама да седе со мене на часовите хехехе.. и едвај ме убеди ии со чоколади оти мора сама да бидам без мама.,... после у 3 одд ме префрлија у друго школо.. и у 5 одд пак се врнах у тва школо.. заврших 8одд ного смех .. ојдех 1ва година , па 2 ра.. па 3та.. :) и ја се до саа ... :pipi:
 
Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Родена во зимско утро на 27ми декември пред 17 години... Мирно, послушно дете, маза на мама и тато, кошмар на бато :icon_lol: Градинка - најубавиот период во мојот живот, редовно ги тепав сите :icon_cool Основно пројде без никакви проблеми, убави времиња беа тоа.. Сега.. Корчагин.. Прва пројде супер, се вљубив за прв пат.. втора година најмачната година во живот, гледано од секоја страна.. Заврши и таа и сега го користам слободното време пред да почнам трета и се излежавам со денови, зошто чувствувам дека нема да имам време за тоа... И така за некој месец, преплашена, ќе тргнам и трета година и дури се свртам ќе матурирам:nesvest:
Детс прити мач ол оф ит :pipi:
 

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Родена сум на 26.04 во недела на велигден пред 16 години, сум била лошо бебе што постојано плачело..потоа дете на кого скоро се му било допуштано, може затоа уште сум по малце разгалена:kesa:бев дете со најубаво детство без никакви грижи, по цели денови играње со милион играчки..како и криенка,жмурка, плочка, џамлии:pos2: потоа во градинка само 2 месеци(учителките беа лоши:bip:) на 7 години во школо..ни тогаш не сакав да идам..едвај моите можеа да ме седнат дома и натераат да си ги завршам училишните обврска и знам дека неќев да научам да читам:kesa:завршив основно училиште па се запишав во гимназија(благодарение на моите што ме предомислија да не се запишам ветеринарно), завршив прва година и по малце сега досадно ми е во животов но сепак сум среќна и задоволна со тоа што го имам:pipi:
 

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Роден на 26.08.1991 во Скопје.(инаку на овој ден е родена и Мајка Тереза затоа сум толку добар:pos2:)До 4 и пол години сум бил многу болен и сум бил кај сите лекари и никој неможел да открие што ми е...а баба ми убаво викала дека писка(отвор за поминување на храна) ми е мала...и се нашол некој паметен доктор и ме оперирал од крајници..од тогаш сум се препородил...од 1995 друштво ми прави сестра ми(ке ја убијам некој ден)...безгрижно детство...играјки мижи баба жмурка и плочка со россонерка и маца_кака и уште некои други:vozbud:во школо мирно дете со повремени одлепувања...одличен секако:vozbud:...во 2005 ми се оставри најголемиот сон...победив на детски евросонг и ја претставував нашата мала мила и напатена макдонија во белгија:vozbud:таму посебна приказна...преубаво...на крај 8...се запишав после во гимназија орце николов а.к.а алкатраз...едвај одличен..ама сепак одличен де:pos2:во мај годинава бев во белград на евровизија супер помин.завршив втора и плачев заедно со цел клас дека ке не делат ебате правилата:tapp:па тоа е
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Auf so da kazam pred 18 godini dojdov na ovoj svet...Bev taka malce zeznato kako bebe zaso mn sum sakala da mi odat po kefot:pipi:no posle poleka poleka pocnav da rastam i da se razvivam vo licnost.Kako dete sum si imala preubavo detstvo toa stvarno ne mozam da se pozalam, sum si igrala se i svasta, no posle pocna i srednoto i malce se ozbiliv nakaj 3 godina:toe:
U treta godina sredno ja zapaliv prvata cigara, a potoa i se zaljubiv i taa ljubov se uste trae.Uspesno ja polzoiv maturata i sea sakam da odam na fakultet i da stanam uspesen advokat ili psiholog.
Toa e se za mene nakratko...:helou:
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Па при крај сум на втората декада,, поточно 18 и пол :vozbud:,,завршив средно сега чекам уписи за факс...Убаво ми беше средно,,но очекувам уште мноооогу поубави денови на факс...:helou::helou::helou:
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
До раскрсница!
Убаво лето, онака мирно и сталожено покрај бурната пролет која што помина, каде што ми заврши еден убав период и си дипломирав на време повеќе не ни можев да посакам. И сега ми останува да си одам на еден убав одмор и да ми почне нова фаза од животот. Постипломските студии ме чекаат мене да ги запишам :) и планирам да најдам некоја работа додека студирам ако можам, ако не здравје само и ќе биде во ред останатото :pipi:
 

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
hmmm ..bas taka ..e ova e sea stvarno raskrsnica ,,,,, zavrsiv sredno ..i sega STO PONATAKA???????
 

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Од кај да знам јас до кај сум со животот?
Што е до мене би живеела вечно!
Не ми е здосадено од ништо и не ме нервира ништо(освен понекогаш)
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
До некаде стабилен живот: работа, врска, солидни услови за живот...

Останува уште социјалниот живот да си го средам... Нешто што никогаш не сум го умеел.

Па, подобро некогаш од никогаш.
 

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
роден сум на 8.9.1992 за тоа тогаш не се учи не се работи :baeh:градинка,забавиште во мегувреме крадење на лубеници влегување во камиони на нато ставање камења на шините одење по полиции после 4то одд 3дневна екскурзија закон а преттоа лепење плакати делење партиски матријал добро уште од помал со овие работи се занимавав ама ај после од 5 до 8 одд закон исто праење глупости ова она после 1 год исто мн глупости ау да бе и избори најголемата победа а и мој личен рекорд оваа год најмногу плакати имам залепено сите во овој регион кај мене:pos2: и сеа 2ра год и то
 

Kajgana Shop

На врв Bottom