Вашата најголема грешка во животот...

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Па засега е тоа што не се запишав на факултетот на кој што сакав!

R

Randy

Гостин
Тешко би издвоил една грешка како најголема. Последниве неколку години имам направено толку многу утки ми нема рамен. Која од која поголема. Ретки се тие јунаци кои имаат колку мене губено.

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Најголема грешка во животот е што дозволив да паѓам на слаткоречиви зборови за после да дочекам нож (метафорички). И никогаш нема да си опростам што секогаш другите многу повеќе ги ценев, дури и преценував, а себе никогаш не се ценев и секогаш се потценував. Од тоа произлегоа тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолку многу грешки.
Исто :/ + денес повекето се каат за работи што ги направиле а ја се каам за работи што не ги направив, губејки време и посветувајќи внимание за другите т.е. гледав на сите да им е ок а себе кој ме е*е, а што е најтрагично не ни размислував дека еден ден ке биде доцна... тешка животна грешка :(

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Исто :/ + денес повекето се каат за работи што ги направиле а ја се каам за работи што не ги направив, губејки време и посветувајќи внимание за другите т.е. гледав на сите да им е ок а себе кој ме е*е, а што е најтрагично не ни размислував дека еден ден ке биде доцна... тешка животна грешка :(
Исти случај само што проблемов е што ја неможам да се сменам... Уште сум таков... Секогаш гледам на другите да им угодам, да им биде се како што треба и се тоа, а на крај кога некогаш ќе дојде за мене никој ни ми помага ни нешто се труди да направи ни ништо... глупо е знам ама што да правам...

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Што премногу дозволив некои да ме залажат да ме навлечат а јас им поверував и сеа многу се каам и ме маваат бедови поради тоа ...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.138
U vtoro edna me prasa sakas od smokive? I od pusti sram odbiv.
Uste nemozam da zaboravam kolku ebeno vkusno izgledaa.

Toa. Prilicno sum flawless, ne gresam, uste pomalku se kaam, ain't nobody got time for that.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
За ништо не се каам во животот. Не велам дека не сум правела грешки, но на тоа секогаш гледам како на нешто што тогаш сум сметала дека е правилно, а ако сум погрешила тогаш нешто сум научила за во иднина.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Што премногу се отворам пред некои личности и дозволувам да ги дознаат моите чуства и да си поиграат со нив.
Едноставно таква сум.. мислам дека сите ми се пријатели,
ама затоа добив една убава лекција што ми удри шлаканица од која повеќе ни на мајка ми нема да и верувам. :cautious:

D

dirty angel

Гостин
Што првиот пат ми беше со личност која што не заслужуваше (воедно ме искористи и ме фати поднапиена). Али нема назад за жал :(

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ако се каам од секоја грешка и срање што сум го направил во животов кај ке ми биде крајот, абе нема каење нема жалење тури му курот се случило што се случило назад нема, идеш напред, глеј само да си научиш од грешката.
Додуша еднаш си направив ретро спектива, па додека траеше таа, прво ми се идеше да се издигам на клоци самиот себе,па се срамев од самиот себе,после ми падна криво што сум испаѓал гомно кон личности кој навистина не го заслужувале тоа најголем грев им било што имале чуства кон мене.
После за малку ке паднев во депресија кога ги набројав сите катастрофални грешки што сум ги направил, и колку поинаков ќе ми бил животов ако не сум ги направил тие срања.
Сето тоа траеше едно поладне,после си викаш што ти е бре будало бутај напред ништо не можеш да промениш од тоа што досега си го направил. Научи од тоа и биди подобар човек пред се.

M

Muranyi

Гостин
Мојата најголема грешка е што пораснав и го напуштив детството:P За тоа цел живот ќе жалам.
И што никако не научив да учам од грешките,многу сум упорен повторувајќи ги.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Жалам што сум добар и чесен а сите ме третираат како ѓубре

Kajgana Shop

На врв Bottom