Вашата најголема грешка во животот...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Де бе, пријателе, како на 16 год. успеа да направиш такво нешто ?

Иначе за мене најголема грешка во мојот живот поради која се каам што сум ја направил е тоа што и кажав на мојата најдобра другарка дека ја сакам.

И тука заврши се за жал :(
После мојата грешка не ми ни прозборе она.
:tapp:
E ајде де како затоа се вика грешка. Крадиш кола, земаш другар бегаш на возење се правиш мангуп затоа се тие 16 години и се дешаваат грешки. На мојата кола единствено беше оштетен браникот и штопот , а на другата (тоталка), летна во зелкине од страна на плажите с.Рача- Охрид

Член од
19 декември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
34
тоа што и верував на една девојка, што мислев дека е неш посебно, пошто толку добро глумеше, толку и беа убедливи сите ветувања и убави зборови, а усвари испадна дека е обична мераклика по тој спортот знаете .. ал јбг мн звучи клише ама највистина е дека од грешки се учи, а јас мн научив од тоа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
19.07.2011
Направив нешто што не требаше никогаш да се случи...И` дозволив да ме запознае.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
За сега најголема грешка ми е што на една и дозволив да ме запознае ,за на крај да испадне дека е и како сите останати...
а втора,потрагична,е што после 10 години тренирање фудбал,јас се откажав...
--- надополнето: 21 декември 2011 во 23:27 ---
За сега најголема грешка ми е што на една и дозволив да ме запознае ,за на крај да испадне дека е и како сите останати...
а втора,потрагична,е што после 10 години тренирање фудбал,јас се откажав...

L

.Lost Angel.

Гостин
Многу едноставно прашање ....За што најмногу жалите во животот?

Еве едно видео кое е направено токму на истово прашање погледнете... :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Еве и јас да одговорам на темава...

Жалам најмногу поради тоа што го уништив својот живот на некој начин... поради тоа што на некој начин поради мене изгубив драгоцена личност од мојот живот за која премногу ми е жал... а се би дал... да не сум во овој живот.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.324
Поени од реакции
5.362
Поради тоа што касно сватив дека треба школо. Што изгубив многу другари поради глупости (dota wow ). Што едно време не ја почитував многу мајка ми, а она направла толку многу работи за мене. И не почнав да тренирам негде за голман иако многумина ми збореа дека имам голем потенцијал :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Поради тоа што дозволив дрогата да ми одземе 6 години од животот...

Kajgana Shop

На врв Bottom