Вашата најголема грешка во животот...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
Што е тоа што сте го направиле и што никогаш нема да си го простите. Или па не сте направиле нешто што сте сакале... Во секој случај не сте постапиле како што треба и после тоа ви било криво, а можеби и уште ви е...

S

Sagan

Гостин
Никогаш нема да си простам што пред 7 години запишав факултет кој не ми беше по воља, наместо уште тогаш да се вработам на добро работно место и потоа сам да си одлучам дали и што ќе студирам. Ај, си велам, дете бев, други одлучуваа за мене, ама јанѕа ме јаде ден денес.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Се запишав во погрешно училиште .
Сега за сега :cautious:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најголема грешка во животот е што дозволив да паѓам на слаткоречиви зборови за после да дочекам нож (метафорички). И никогаш нема да си опростам што секогаш другите многу повеќе ги ценев, дури и преценував, а себе никогаш не се ценев и секогаш се потценував. Од тоа произлегоа тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолку многу грешки.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
-мојата најголема грешка, што не се запишав на факултет,
“72год. кога завршив некое средно скоро скроз одличен.
-И еве зошто тоа неможам да си го опростам цел живот.
имав услови како “стар скопјанец“- за тоа но како и повеќето
се определувавме за занат и работа иако и таа долго ја чекав.
Па дали и се плашевме од многу учење ќе треба,а улицата не
чека.Имав многу другари од “провинција“што земаа дипломи.
-Сега сум веќе пред пензија и ми е криво што видов се какви
ли луѓе не завршиле факултет.Да речам скоро неписмени.
Инжињери а дома не знаат едно казанче во В.Ц.да поправат,
па да не збориме за на работа какви се и што допринесуват.
-Затоа сме последни во Ефропа и пошироко во нови иновации.
-А сега па е бетер.На секој семафор факултет,100% ајде сите
на факултет,а ќе ги запослува државата пак само тие нечии а
со знаење никакви. Најдобрите ќе чекаат,некој нема ни да се
запослат цел живот ќе си ја чуват дипломата дома со “ 10, 00“.
-----------------------------------------------------------------------------------
Е ОВА Е МАКЕДОНИЈА

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
кога ќе помислам на грешка не ми доаѓа ништо на памет.. но бидејќи грешките ги сфаќам како искуство и позитивна работа, лекција од која треба да научам, тогаш ми текнува на многу "грешки" или големи искуства.. без кои да не ми се случиле немаше да бидам тоа што сум сега.
Ги сакам искуствата без нив немаше да напредувам..
инаку најголемо искуство/грешка како сакате наречете го, нема да го споделам бидејќи се работи во врска со моите поранешни способности односно неспособности во врска со излегување со типка :) и сега тоа преставува една од моите омилени искуства/грешки иако бевше многу тежок болен период.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Мојата најголема грешка е што првиот пат не се пријавив на Survivor :(:(:mad::mad:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кога бев 5то одделение тренирав со возрасни ракометари и сите се чудеа на мојот талент! Предност ми беше што бев левак и добивав шанса со што многу побрзо се развивав од останатите мои врсници што пробаа таму! Набрзо клубот се распадна и добив препораки од сите тренери што беа таму да одам да тренирам во некој голем клуб во скопје дури му ветуваа на татко ми и дека ќе се јават лично да средат, со еден збор сите веруваа во мене! И мојата најголема грешка во животот е што тогаш кога требаше да запнам највеќе се откажав од ракометот затоа што несакав да го трошам татко ми, за тренинзи во скопје, и покрај тоа што тој душава многу пати се мачеше да ме разубеди! И ден денес се јадам за тоа, и често кога ќе ги сретнам тренерите на улица ме гледаат со некое разочарување со поглед со кој ми велат... ,,кај можеше да бидеш сега‘‘! Тоа е, се надевам на истата шанса во некој друг живот.....:(

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Склон сум на пороци 300 грешки имам направено, тешко можам да издвојам една, ама ајде према темава нека е и одговорот. Направив собраќајка на 16 години имаше 2ца тешко повредени и платив оштета околу 10 000 евра.

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Тоа што силно посакав нешто и го добив, без да размислам дека ако го добијам тоа ќе изгубам многу други работи што ме правеа среќна претходно.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Склон сум на пороци 300 грешки имам направено, тешко можам да издвојам една, ама ајде према темава нека е и одговорот. Направив собраќајка на 16 години имаше 2ца тешко повредени и платив оштета околу 10 000 евра.
Де бе, пријателе, како на 16 год. успеа да направиш такво нешто ?

Иначе за мене најголема грешка во мојот живот поради која се каам што сум ја направил е тоа што и кажав на мојата најдобра другарка дека ја сакам.

И тука заврши се за жал :(
После мојата грешка не ми ни прозборе она.
:tapp:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Најголема грешка во животот ми е што прекинав тенис да тренирам и се каам бајаги за тоа! :(

Kajgana Shop

На врв Bottom