Вашата најголема грешка во животот...

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Единствено нешто за што вреди да се кае човек е што не научил од грешките, дали туѓите или своите.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Не вреди негативни теми -.-
Ич несакам негативни размислувања....
И тоа,ама баш за ништо не жалам,така требало да биде и така било пишано!
Нема назад....

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Жалам за тоа иако сум релативно млад знам дека не го искористувам мојот потенцијал и години за што покасно уште повеќе ке зажалам....

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
zalam sto momentalno rabotam rabota koja voopsto ne ja sakam a zavisen sum od nea moram da ja rabotam
zalam sto moeto vreme ne go pominuvam so lugeto koi mi znacat
i zalam za nekolku propusteni sansi sto mi se ukazaa a ne gi iskoristiv....

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
За убавите моменти што поминале...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Жалам за тоа што има типови што се самосожалуваат,кој што плачат по внимание и се закануваат со самоубиство,Жалам што воопшто постојат на овој свет и што мислат дека другите им се виновни за сопствената мизерија, Жала бидејки има добродушни луѓе кој што дозволуваат да бидат малтретирани од таквите патетични личности кој емотивно се закануваат со самоубиства ( а немаат гз ни га се гребнат) и само бараат и плачат за внимание, жалам што воопшто живеат такви патетики кој не заслужуваат ни да се наречат човек.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
мислиш на ова
Така нешо оптимистички песимист ти е ова :pos:
Како пријателов што плаче овде со месеци КЕ СЕ УБИЈАМММММММММ ( ко да го заболе некого курот ) Уште првото видео кога го постави јасно му кажав дека му е емотивна закана и обид за предизвикување на сожалување демек види ги таблетиве ми раскина и ако се убијам ти си кроива, ко неа да и чуе пичката ако се убие. Можда ке се изнасмее ако се обеси,може ке чуствува грижа на совест но само ден или два ( најмногу еден месец )после будалата си ебал матер а живот иде даље.
Уствари не секој сваќа дека не можеш секогаш со уцени да враќаш некого, може да ти успее неколку пати но еден ден ке ти рече иди бе убисе веќе еднаш .

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
За тоа што нешто што ме исполнуваше и правеше среќен замина за секунда. Додека да трепнам.
Нешто со кое ми помина детството.....фудбал и патики......совршенство.

Многу напор треба да се вложи за да се вратат работите како што биле,но ќе се потрудам да биде се во нормала повторно.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Така нешо оптимистички песимист ти е ова :pos:
Како пријателов што плаче овде со месеци КЕ СЕ УБИЈАМММММММММ ( ко да го заболе некого курот ) Уште првото видео кога го постави јасно му кажав дека му е емотивна закана и обид за предизвикување на сожалување демек види ги таблетиве ми раскина и ако се убијам ти си кроива, ко неа да и чуе пичката ако се убие. Можда ке се изнасмее ако се обеси,може ке чуствува грижа на совест но само ден или два ( најмногу еден месец )после будалата си ебал матер а живот иде даље.
Уствари не секој сваќа дека не можеш секогаш со уцени да враќаш некого, може да ти успее неколку пати но еден ден ке ти рече иди бе убисе веќе еднаш .
Ја знам ситуацијата ;) ако сака некој нешто да направи тој тогас некажува на никого , ама ова беше ептен јако емоционално тролање

K

kalimer0

Гостин
Кога ќе размислам џабе ќе жалам. Губење време, нерви а и ништо нема да се смени ако жалам.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Не жалам за ништо во животот,
што и да било... лошо или добро било искуство..
барем еден ден ќе речам, живеев на екс!

P

Princ

Гостин
Неколку членови беа банирани од тема, некои казнети со негативни поени и неколку мислења се избришани.
Не се расправајте меѓу себе јавно (користете ПП за тоа), не обидувајте се да сте смешни (не сте) и не ја носете дискусијата во сосем друг правец или ќе бидете отстранети поштено од форум.

Kajgana Shop

На врв Bottom