Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
malku mi bese maka sto alen ne ja ispeja te noci (kad umrem kad odem kad me ne bude) ali nema veza...koncertot bese TOP

btw ako nekoj znae dali i kade ke se prodava snimkata od koncertot neka kaze pls :zver:
тешко дека ќе добијат авторски права за издавање на концертот!

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
За концертот што бил Бугарија сигурно дека ќе се издаде концертот, а за овој со Скопје незнам.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
sve bese dobro samo tifa malku zaeba so toa sto peese pesni od negovata solo kariera sto 70%lugeto ne gi znaeja...ali ipak i ispea dobri pesni..a za alen i bebek nemam zborovi napravija extra atmosvera posebno bebek..koga ja zapea selma selma...bitanga i princeza i na kraj je si mala ljubila do sada...ludilooooooooo

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ne moze da ne se izdade koncertot ako imalo tolku kameri,kranovi,chuda....Znaci ke go bide :D

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
А зашто шупкарите не ја свиреа Изгледала је мало чудно?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
eeeeeeee kolku pesni ne svirea....na pr...hop cup, te noci kad umrem, sta ima novo, pjesma za malu pticu, hotel motel,dosao sam da ti kazem da odlazim,meni se ne spava,pljuni i zapjevaj moja jugoslavijo i uste mnogu drugi

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
И ќе забораев да кажам дека добив автограм лично од Бебек:baeh:.
Го видов во Југотон и му се фрлив. Од шо бев толку возбуден заборајв да се сликам. Ми идаше да се самоубијам.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И ќе забораев да кажам дека добив автограм лично од Бебек:baeh:.
Го видов во Југотон и му се фрлив. Од шо бев толку возбуден заборајв да се сликам. Ми идаше да се самоубијам.
Ќе ја зејме од Номпа сликана и ќе напрајме монтажа, шо се секираш па и ти.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Криво ми беше зш не ја испеа Тифа - Бараба а и Све ове године :( , ама све на све беше супер концертот играње скокање пеење и уште ме боља ногеве а и грлово не го осечам.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
значи си поминав маестрално... гром...
и дури сега ја сфатив фундаменталната потреба од висок и прилично силен дечко... зашто? пош јас ко што сум мало треба некој на рамена да ме крене... јебеш га... не ми ја свиреа Кад заборавиш Јули... и некој може да ми објасни заш ја свиреа Заувјек твој и Мотори на Дивље Јагоде?:....

Најкритичен момент беше ЛОПОВ... ме уби во поим ко ја фатија бе...
е тогаш дефинитивно бев спремна на самоубиство....

Патем мн ми се допадна Драган Б Костиќ... Таман гужвата се порасчисти и светоа тоа .. имаше место за играње, скокање, трескање... и дури научив да играм свинг....

јас ко би организирала концерт, картите би ги поделила на неколку групи... рецимо картите од прва група би биле за високи до 150цм.... втора група од 151 до кај 165.... пош немогуче е на секој факинг концерт некој факинг стуб од 2 местри да се закои прад мене и да не мрда + цел концерт да го снима со камера... опасно по живот...

патем налетав на Осичка, Мрно, Армин06 и Фантомот... додуша осичка ми се спушти во стилот: форум кајгана:? :):):):)

КУНЕМ ТИ СЕ И УМРЕЧУ АЛИ ЈА ТЕ ТРАЖИТ НЕЧУ, НЕЧУ, НЕЧУ.. ААААААААААААААА УМРЕЕЧУУУУ.... А УМРЕЧУ и тако дање...

дечки јас сум преморена и си легнувам пош почнав да шлајфувам и во зборење и во пишување... ептен жестоко беше во возот за назад:)
леее и мене истово ми се деси, еден двометраш цело време пред мене стоеше, само што типов не снимаше туку цел концерт рипаше и секој момент ми се причинуваше дека ќе ме руши:uvo:
Ej Ej ejjjj ај без врегање на двометрашите :):)
Не за друго, зш и јас спагам во таја бранша :D:D
И се надевам дека не бев пред некоја од вас, а за тие шо бев...ништо и за нив ј*бига шо барале зад мене :D:D:)

Иначе за концертов шо да кажам...кажаа сите пред мене по нешто и пак не мојт да се доловит атмосверата, закон концерт, уште позакон друштво( со curlin joker, fantom_oh и остали) и ај не поминиси убо да те видам.
И за убајната на концертов само овие три точки ке ги остам да докажет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom