Стварно ме интересира од што на сликата ја процени хигиената на сендвичарата?Го гледам и ми се повраќа, па нашите сендвичари имаат подобра хигиена од овие, ништо нема да направат како и Мек доналдс, само ќе биде ин кај тинејџерите да се јаде тука ништо повеќе, на толку ефтина храна кај нас овие ќе ми продаваат скапи сендвичи
Пробај вистинска скара па после да те видам што ќе кажеш за отпадокот од Вили : ))) Порано имаа ок скара, сега освен кога сум камен пијан не ми текнува да јадам од таму (немам јадено околу 9 месеци).Нешто подобро од лесковачка или гурманска од „Вили“ - нема у државата. Вистинско месо, направено на вистинска скара со јаглен, тазе и зачинето со превкусни сосови. Не може да се споредува со америчките срања...
Најава за отварањето за рестораните даде и Канер Дикичи, генералниот менаџер на „ТАБ Фудс“.Напиши на името на темата Бургер Кинг доаѓа во Скопје..а на во Македонија
Меѓу наши луѓе ич не се познати Ин н Аут, а се многу добри сендвичи. Јадев кога бев Сан Диего - Лос Анџелес, многу се добри и + секогаш има повеќе луѓе во овие локали него во другите. Секогаш кога некој ќе кажува за Мекдоналдс или Бургеркинг ги ставам:In-N-Out Burgers ги има само во Лос Анџелес и околината, ова е Animal Style бургер.
![]()
Мекдоналц и Бургер Кинг може вода да им носат на некои франшизи што ги има во УСА.
Hallelujah to thatA KFC?
Ninja'd.
Па во McDonalds во Америка сокот е два пати поголем од кај нас, хамбургерот и помфритот исто. Во Белград не ни има обично мало хамбургерче ко кај нас и таму сокот е исто поголем. Така да ни останува да почекаме па да видиме.Не гледаш? Глеј колкав е сокот, хамбургерот е сепак поголем и глеј го помфритот. Како два помфрита од мц.
Шо толку па Старбакс? Кафиња од по 1 литар, кои имаат вкус на све, само на кафе не.Толку ми е сеедно што ќе отворат Бургер Кинг, ама барем дојде времето кога почнаа да ја разгледуваат Македонија на таа инвестициона мапа. Единствено нешто што би ми го разубавило животот е ако отворат Старбакс![]()
Низ цела Бугарија (пошто таму не се јаде баш бугарска храна), Чешка, Австрија и Србија кога сум јадел исти ми биле ко тука и сендвичите и соковите (мекфреш само мислам дека немаше во Чешка)... Баш летово јадев во Белград исто беше ко кај нас и си ги имаше сите сендвичи (хамбургер, чизбургер...) и менија нормално, не знам зошто немало кога си била ти. И тука да не нарачуваш мали/средни мениа, а таму големи зошто сендвичот е ист во сите менија само големината на помфритот и сокот е различна.Па во McDonalds во Америка сокот е два пати поголем од кај нас, хамбургерот и помфритот исто. Во Белград не ни има обично мало хамбургерче ко кај нас и таму сокот е исто поголем. Така да ни останува да почекаме па да видиме.
Знам многу луѓе што имаат исто мислење како тебе, ама Старбакс има ОГРОМЕН избор на кафиња, значи ако сакаш кафе без додатоци, со вкус на најквалитетно кафе, ќе го добиеш. Ако сакаш нешто како летно десертче со само пола шоља кафе ќе си земеш од тие ти што ги викаш кафиња од литар. Очигледно не си пробал Старбакс повеќе пати да знаеш всушност каков е вкусот на нивното кафе.Шо толку па Старбакс? Кафиња од по 1 литар, кои имаат вкус на све, само на кафе не.