- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
Зошто нели 2013 добиваа само со стари документи, од дедо прадедо,крштеници, воени книшки....инт. претпоставувам ради тоа чека?со таков документ чекаш уште од 2013-та, што толку долго??
Зошто нели 2013 добиваа само со стари документи, од дедо прадедо,крштеници, воени книшки....инт. претпоставувам ради тоа чека?со таков документ чекаш уште од 2013-та, што толку долго??
so tatko bg i sestra bg[DOUBLEPOST=1462977957][/DOUBLEPOST]кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462911436][/DOUBLEPOST]
кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462912932][/DOUBLEPOST]
so kakvo poteklo si ???
so tatko bg i sestra bg[DOUBLEPOST=1462978179][/DOUBLEPOST]кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462911436][/DOUBLEPOST]
кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462912932][/DOUBLEPOST]
so kakvo poteklo si ???
... toa poleto sto go proveruvas e za preku ambasada, a tie 2te polinja gore se za tie preku sofija, Walkman bese preku Sofija. taka da dzabe ti se tie brojcinjata so gi proveruvas [DOUBLEPOST=1462901291][/DOUBLEPOST]
OK e... znajme deka ne provervat po red, i po se izgleda tvojte dokumenti gi nemat ni gibnato
april 2015 bev na intervjuso tatko bg i sestra bg[DOUBLEPOST=1462977957][/DOUBLEPOST]
so tatko bg i sestra bg
mene mi bese taka izdadeno od sudot vo gostivar pa na intervjuto koga bev prvo mi pobara novo kade pisuva za bugarsko drzavjanstvoДечки, вадев потврда за неосудуваност - Кривична евиденција, и иако на барањето имав напишано ЗА ДОБИВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - референтите ми го издадоа како - Заради ДВОЈНО ДРЖАВЈАНСТВО
Дали ова може да претставува проблем? Извадено е од судот во Свети Николе. Дали некој од вас имал ваков случај?
уште не сум размислила за тоа, ама луѓе кажуваат онде кај железничка во скопје било најефтино и брзоЈас сум на 1ви Април, и уште нема ништо. Спремам документи, ама овие од суд ме је*ат малце. Од кај вадиш лекарско?
Дефинитивно ќе гледам да го променам тоа. Исто така пишува само од Татко тој и тој, а мајка не е наведена. И Наместо Уверение од кривична евиденција, пишува само судот го издава следното УВЕРЕНИЕ, на тој и тој. Хаос земја сме. Хаос[DOUBLEPOST=1462983048][/DOUBLEPOST]mene mi bese taka izdadeno od sudot vo gostivar pa na intervjuto koga bev prvo mi pobara novo kade pisuva za bugarsko drzavjanstvo
Незнам дали те имам прашано, но со какви документи го тераш процесот? Само со потврда си и ти како мене или имаш некој документ за потекло?уште не сум размислила за тоа, ама луѓе кажуваат онде кај железничка во скопје било најефтино и брзо
I jas se prasuvav i cudev celo vreme, a redovno si podnesov dokument, bez nikakvo odstapuvanje od termini, od moja strana. Mislev deka me zafrlile vo nekoja zaboravena fioka. Se iznacekav postenoсо таков документ чекаш уште од 2013-та, што толку долго??
не ништо друго, исто како тебеДефинитивно ќе гледам да го променам тоа. Исто така пишува само од Татко тој и тој, а мајка не е наведена. И Наместо Уверение од кривична евиденција, пишува само судот го издава следното УВЕРЕНИЕ, на тој и тој. Хаос земја сме. Хаос[DOUBLEPOST=1462983048][/DOUBLEPOST]
Незнам дали те имам прашано, но со какви документи го тераш процесот? Само со потврда си и ти како мене или имаш некој документ за потекло?
Изгледа ќе се дружиме наредниве 2-ипол години Од кое друштво ти е потврдата ако не е тајна?не ништо друго, исто како тебе
од Струмица и се надевам дружбата нема да биде подолга од 2 годиниИзгледа ќе се дружиме наредниве 2-ипол години Од кое друштво ти е потврдата ако не е тајна?
Jas se nadevam deka barem ke ni zavrshi druzbata voopshto, if u know what i mean xDод Струмица и се надевам дружбата нема да биде подолга од 2 години
тоа е, само ќе се надеваме. ..мислам дека на планетава нема народ што повеќе се надева од македонецот, за жал. Речиси сите други само палат колата и си го реализираат планот.Jas se nadevam deka barem ke ni zavrshi druzbata voopshto, if u know what i mean xD
Haos si e sekako se vo nasava drzavicka, ama da znaes deka koga ke im kazeme deka ni treba za bugarsko drzavjanstvo namerno ni pravat takvi raboti za da ne zakocat, taka da vaka ako ne si se konsultirame ili nekoj ako ne te pouci ke si bides odbien poradi "Greska" vo nekoj od dokumentiteДефинитивно ќе гледам да го променам тоа. Исто така пишува само од Татко тој и тој, а мајка не е наведена. И Наместо Уверение од кривична евиденција, пишува само судот го издава следното УВЕРЕНИЕ, на тој и тој. Хаос земја сме. Хаос[DOUBLEPOST=1462983048][/DOUBLEPOST]
Незнам дали те имам прашано, но со какви документи го тераш процесот? Само со потврда си и ти како мене или имаш некој документ за потекло?