- Член од
- 22 август 2014
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 947
site preku sofija imat pin, nekoj si go znat, nekoj ne si go znat ali bez pin nemozis da proveris statusA tie sto se preku sofija a nemaat pin? Ili site sto se preku sofija imaat pin?
site preku sofija imat pin, nekoj si go znat, nekoj ne si go znat ali bez pin nemozis da proveris statusA tie sto se preku sofija a nemaat pin? Ili site sto se preku sofija imaat pin?
Kolku plati i sto ti rekoa za adresa i maticen broj i dali ke moze da se slikas vo ambasada?Денес го подигнав указот од амбасада од Скопје. Видете сите шо сте преку амбасада со потпишани укази можда и вашиот е стасан.
25€ во Уни банка и 5€ на шалтер. Прв чекор в министерство да се пријавит адреса па после матичен и сликање. Не ми спомнаја ништо за сликање таму ама мислам дека неможит првпат во амбасадата.Kolku plati i sto ti rekoa za adresa i maticen broj i dali ke moze da se slikas vo ambasada?
Подршка за сите од 2013 година, не се предавајте. Еве поминаа 3 години од интервјуто, речиси 2 години на дополнителна, месец и пол на финална, па белким ќе биде. А такви знам дека има многу. Поздрав and never, never give up !!!![/koj broj si
Ova e od 2015 ili druga godinaПо преписката Ви предстој да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство
za 3250 brojce za preku ambasada dostaveno prepiski
koga bese na intervjuДенес го подигнав указот од амбасада од Скопје. Видете сите шо сте преку амбасада со потпишани укази можда и вашиот е стасан.
Септ/2014koga bese na intervju
кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462911436][/DOUBLEPOST]Da od 2015 ta
кога беше на интервју??[DOUBLEPOST=1462912932][/DOUBLEPOST]Da od 2015 ta
so kakvo poteklo si ???jas sum so broj 44** i seuste mi stojt obrazuvana prepiska Dali e to ok
Па ако сте приметиле какви луѓе чекале пред ДАБЧ или пред Министерство за правда, не би требало да се чудите зошто некој таков лапсус би направил.....Прееска, проверувајќи ги броевите од амбасади, налетав на еден интересен случај - Горе во известувањето пишуваше нешто што во превод би дошло - Кандидатот блаблабла е одбиен поради тоа што на интервјуто се изјаснил како Романец по националност. Се уште се чудам зошто некој би се мачел, би губел пари и време, за на интервјуто да си пресуди сам на себе.
bidejki nekogas prasanjata se zbunuvacki, bidejki mozebi ne ni znael kako da odgovori na prasanjeto sto si po nacionalnost..Прееска, проверувајќи ги броевите од амбасади, налетав на еден интересен случај - Горе во известувањето пишуваше нешто што во превод би дошло - Кандидатот блаблабла е одбиен поради тоа што на интервјуто се изјаснил како Романец по националност. Се уште се чудам зошто некој би се мачел, би губел пари и време, за на интервјуто да си пресуди сам на себе.