Koj broj siПодршка за сите од 2013 година, не се предавајте. Еве поминаа 3 години од интервјуто, речиси 2 години на дополнителна, месец и пол на финална, па белким ќе биде. А такви знам дека има многу. Поздрав and never, never give up !!!!
Koj broj siПодршка за сите од 2013 година, не се предавајте. Еве поминаа 3 години од интервјуто, речиси 2 години на дополнителна, месец и пол на финална, па белким ќе биде. А такви знам дека има многу. Поздрав and never, never give up !!!!
So sreka a koj broj si[DOUBLEPOST=1462967542][/DOUBLEPOST]Zdravo. Sakam da prijavam i spodelam so vas promena na status ( Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ ). Voedno sakam da prasam kolku se ceka za potpis? Pozdrav,,, vi go posakuvam ovoj status na site.
So sreka a koj broj siZdravo. Sakam da prijavam i spodelam so vas promena na status ( Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ ). Voedno sakam da prasam kolku se ceka za potpis? Pozdrav,,, vi go posakuvam ovoj status na site.
Не знам дали може да биде проблем, ама јас да сум на твое место, ќе им ја вратам потврдата со инсистирање да ми издадат нова корегирана.Дечки, вадев потврда за неосудуваност - Кривична евиденција, и иако на барањето имав напишано ЗА ДОБИВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - референтите ми го издадоа како - Заради ДВОЈНО ДРЖАВЈАНСТВО
Дали ова може да претставува проблем? Извадено е од судот во Свети Николе. Дали некој од вас имал ваков случај?
Најверојатно тоа и ќе го направам. А уште нешто, дали треба од казнена, или од кривична евиденција потврдата?Не знам дали може да биде проблем, ама јас да сум на твое место, ќе им ја вратам потврдата со инсистирање да ми издадат нова корегирана.
Fala, da se vraka. 4xxx/2013So sreka a koj broj si[DOUBLEPOST=1462967542][/DOUBLEPOST]
So sreka a koj broj si
ти излезе ли произходот веќе?Дечки, вадев потврда за неосудуваност - Кривична евиденција, и иако на барањето имав напишано ЗА ДОБИВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - референтите ми го издадоа како - Заради ДВОЈНО ДРЖАВЈАНСТВО
Дали ова може да претставува проблем? Извадено е од судот во Свети Николе. Дали некој од вас имал ваков случај?
Ke ima problem da. Na site documents treba da pisuva za bugarsko drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1462971402][/DOUBLEPOST]Дечки, вадев потврда за неосудуваност - Кривична евиденција, и иако на барањето имав напишано ЗА ДОБИВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - референтите ми го издадоа како - Заради ДВОЈНО ДРЖАВЈАНСТВО
Ke ima problem da. Na site documents treba da pisuva za bugarsko drzavjanstvoДечки, вадев потврда за неосудуваност - Кривична евиденција, и иако на барањето имав напишано ЗА ДОБИВАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - референтите ми го издадоа како - Заради ДВОЈНО ДРЖАВЈАНСТВО
fotokopija od bg pasos na tatko mishto dokumenti noseshe
Се крчка уште, кај и да е ќе биде.ти излезе ли произходот веќе?
Ќе пробам да го заменам тоа. Инаку, по се се чини дека судов во Св. Николе, не издава засебни потврди како тука во скопје. Таму нема посебно кривична, посебно прекршочна евиденција. Се е едно исто, и на листов пишува само Уверение, дека тој и тој блабла... У државава кој како сака така си пишува, wild west администрација иамеKe ima problem da. Na site documents treba da pisuva za bugarsko drzavjanstvo[DOUBLEPOST=1462971402][/DOUBLEPOST]
Ke ima problem da. Na site documents treba da pisuva za bugarsko drzavjanstvo
те прашувам пошто јас имам поднесено на 7 април па се ориентиравСе крчка уште, кај и да е ќе биде.
Ќе пробам да го заменам тоа. Инаку, по се се чини дека судов во Св. Николе, не издава засебни потврди како тука во скопје. Таму нема посебно кривична, посебно прекршочна евиденција. Се е едно исто, и на листов пишува само Уверение, дека тој и тој блабла... У државава кој како сака така си пишува, wild west администрација иаме
Јас сум на 1ви Април, и уште нема ништо. Спремам документи, ама овие од суд ме је*ат малце. Од кај вадиш лекарско?те прашувам пошто јас имам поднесено на 7 април па се ориентирав
со таков документ чекаш уште од 2013-та, што толку долго??[DOUBLEPOST=1462971484][/DOUBLEPOST]
fotokopija od bg pasos na tatko mi