- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 189
- Поени од реакции
- 4
I ja nemam uste 18 ama praktikuvam brzo i stabilno vozenje bez ispadi. A dokolku imam nekoj oldtimer (nesto vakvo) bi go vozel popoleka da uzivam.
Циртоен ДС? Ова знаеш колку оди? Има 2 модели 2.0 и 2.4 бензин. Послабиот до кај 180-190, а појакиот преку 200 оди. Така да незнам колку би можел бавно да возиш.niko_cobra напиша:I ja nemam uste 18 ama praktikuvam brzo i stabilno vozenje bez ispadi. A dokolku imam nekoj oldtimer (nesto vakvo) bi go vozel popoleka da uzivam.
Znam i kolku idat i kolku trosat ama mene merak mi e takva kola sporo da ja vozam, mnogu e udobna i amortizacija ima ludilo nisto ne se oseka dodeka vozisDzish напиша:Циртоен ДС? Ова знаеш колку оди? Има 2 модели 2.0 и 2.4 бензин. Послабиот до кај 180-190, а појакиот преку 200 оди. Така да незнам колку би можел бавно да возиш.
За класиката да... Ама да имам брза кола (сеа релативно пошо има далеку побрзи) и да се маткам, а некој со фичо да ме престигнува... Некако неможам така да издржам. Има да ја стегам “до даска“ понекогашСтрумикс напиша:Џиш, мене ако ме прашаш, класика не се вози брзо, се вози лезетски, пополека, нежно...Освен ако е некој спортист од времето, кога понекогаш треба и да се згази ...
За тебе искрено не ми е гајле ако вака безвезе размислуваш, ама некој друг ќе „земеш на душа“!:nenene:bama напиша:осте не возам ама кога ке положам ка возам брзо иако не е сигурно :salut:
Патиштата се за возење, а не за лудување...bama напиша:осте не возам ама кога ке положам ка возам брзо иако не е сигурно :salut: