Брзо или бавно?

Какво е вашето возење?

• Брзо

Гласови: 40 51,3%
  • Бавно

Гласови: 7 9,0%
  • Брзо само кога морам

Гласови: 31 39,7%

• Вкупно гласачи
    78

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Абе точно ама идеш накај Охрид и пред охрид има едно село Ботун таму пишува знак 20 а на патот татко ми во зеше 120.Прав пат а од страна куќи можеа да стават барем 80.Ама во секој случај сакам брзо возење во рамките на границите.И да пазате таму кај Ботун има џандари нон-стоп и така прават бизнис хехе

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Брзината е релативна работа :)
Најчеста релација ми е Струга-Радожда, кој го возел тој пат го знае каков е полн со свиоци...баш за рели вожња. Таму секогаш ми е мерак во 2-3 после полноќ кога речиси и да не поминува автомобил да ја стапнам фиестата низ свиоците со 90-100 што е премногу за тој пат. На отворен обично 100-120, нагоре ептен ми лапа.

Иначе колку што уживам во брза потполно исто уживам и во бавна вожња, со отворен прозор исто после полноќ, кога е потполна тишина...мераци

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Последно кеиф ме фаќа на Плетвар кога си идам од Скопје према Битола... Па по тие свиоците знам да се опуштам малку со Фиестата (возам 100-110), само многу оштри се и ако има некој до мене ке почни да кука ајде намали ми се лоши (најчесто мајками :))... А и количето ми е се стандард на него 165-ки 13-ки гуми и оригинал амортизери, осеќам дека го притискам до даска. Ех, да ми падне да возам поспортска кола на тој пат, да напрам салам кеиф!

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
хаха углавном брзо (у град од 60 до 100),али почитувам правила (семафори, знаци) али коа почиња да ми свети сијаличката над 3 иљади обртаи не ја кревам (штедам бензин) :pos2:

Низ град до 3та брзина максимум 150 хаха а на отворено се знае у 5та докај 230-240 ептен ако е несто хитно 250 :) :) :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Само брзо бе, и со мотор и со кола до даска гас и летам :wink:

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
И јас така преферирам, али сепак требит по малце да се имат во главата иначе не се стигвит многу далеку:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кога јас возам а имам сопатници со мене се трудам да возам бавно зошто некоја мајка не го пустила детето со мене за јас да го земам на душа. А кога сум сам, сакам некогаш да возам побрзо, да се крени адреналинот.
Инаку преферирам не многу брзо возење. Имам многу добри другари кои уживаат во брзо возење. Тоа е, не можеш да ги натераш сите исто да размислуваат и да постапуваат. Поздрав!

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
:)Знам бе братче како е кај мене цело друштво се скренати... А за сопатник кој ми го пуштиле на моја одговорност малце ќе го здрвам да осетит страв:):) А иначе ко ќе сум сам ептен брзо возам, ЕПТЕН!!!:pos2:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Брзо, е мојот одговор... поздрав...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Брзо ама кога условите овозможуваат такво возење иако понекогаш не е така :)...треба и да се мисли не само гаста до крај!

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Точно така, него брзина е брзина... да се испроба.. и се тоа оди на одредено место..и по потреба.. поззз

Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5
brzo obozavam ama se razbira vo naseleni mesta bavno brzo samo na golemi avtopati

S

StormRage

Гостин
I've Got A Need For Speed... никогаш со скутерон не возам под 40

Член од
15 март 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
Возам брзо, но се трудам да биде што може по безбедно :) Адреналинот е причина секако...

Kajgana Shop

На врв Bottom