Брат/Сестра

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
и брат и сестра :back:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Ја имам брат 4 години помал од мене и многу ме нервира многу ми тера инает и знам да го истепам да му се изнадерам ама после ми е криво

D

dh00|

Гостин
имам брат,поголем 3 год. од мене шо посакувам некогаш да го немам,пошо не можам на раат да седам на компјутер, нон-стоп ме брка:pos2:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Немам ништо ни брат ни сестра и ок ми е по дома што сакам правам, нема кој да ми смета и досаѓа за компјутер и слични работи. Некогаш ми е досадно и посакувам да имам некој помал брат да му досадувам и малтретирам по малку ама добро тоа е многу ретко, инаку углавно не сакам да имам брат или сестра. :d

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Имам сестра, постара од мене 3.5 години. Ме има вадено од кожа, и до ден денес знае да ми шета на нерви многу често, заради нејзината преголема самоувереност (иако и јас се наоѓам себеси во таа карактеристика) и арогантност, како и нејзиниот свет во кој таа е едиснтвената безгрешна личност. Но освен тоа, ја почитувам премногу, и мило ми е што гледам дека успева во она што го зацртува пред себе.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Имам брат поголем , добар е ме слуша засега :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Одсекогаш сум сакал брат :( али имам сестра... ок е :)

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
imam sestra 9 godini pomala od mene..mnogu mi dosaduva...:tapp:

Z

ZeroStyle

Гостин
Jas imam sestra i sekogas koga mi vleguva vo soba za da ne mi dosaduva jas pustam PRO EVOLUTION SOCCER 2009 i igram so Atletico Madrid, davam gol( sekogas davam golovi i pobeduvam ) i se deram od radost i taja se razbeguva i me pcuja:vozbud:

POZDRAV:salut:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
иам 2 сестри,помали се двете,шо значи има кој да ме слуша:pos:.....али има и кој да ме нервира.............али си ги сакам највише,пооосебно најмалата,3годинки има,али мн лудо детенце е:vozbud::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom