Брат/Сестра

Имам брат 4 години постар од мене, никогаш се немаме тепано, а ни скарано онака вистински - само некогаш на заебанција и за глупости (како еднаш кога играа ракомет шведска-русија, јас бев за русите, а он ме заебаваше дека губеа цело време, па се лутев јас - дете глупаво :)). Сме се погодувале секогаш, ко другари сме биле. Секогаш знаел да се најде кога ми требало за било што, да даде совет, да помогне. Сега е малце позаебано - пошто 6 години и кусур е преку барата, ама пак си се наоѓаме еден за друг кога е заебана ситуација.

Имам брат помал една и пол година, порано се слагавме за многу работи а сега никако само се караме абе ме полудува дома, а и стално се тепаме :tapp::tapp::tapp:

отсекогаш сум сакала сестра, а шубав ке бил брат ми да излезел девојче, манекенка :(

Иам помал брат, домашното галениче. :D
Дома кога сум му висам пола саат над глава за да го натерам да ми поправи муабет, зашто е во период кога -не ме замарај- е на дневен ред. Кога не сум дома, исто го замарам на фб, ме занима чисто денот како му поминал.
Инаку, паметно и одговорно дете е, сега засега, па ќе видиме што ќе излезе понатака.

каков таков брат е...си го сакам
нема перфекција и не верувам во тоа. али во глобала се сложуваме и си помагаме се разбира ....крвта не е вода

Брат поголем од мене си го сакам почитувам иако од секогаш сум сакала да имам и сестра али тоа е

Имам брат 4 години постар од мене,многу се сакаме ич не се караме,многу ми фали,многу го сакам,многу го почитувам,ми дава совети ко другари сме,тука е за мене секогаш,ме брани,ме штити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom