Брат/Сестра

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Брат имам 2 години помал...ама отсекогаш сум сонувала за сестра...али не е лошо си се челичиме од време на време..и така забавно ни е

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Сестра,поголема 8,5 години..И многу си ја сакам :back:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
тууу кај ме најде тука во постовиве:):)
ако ако супер:)
еее а ова Бучуков со тоа смајлињата веќее еее:)
хххх:)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Имам најфеноменален брат на светот, тотално различен од мене , а неверојатно сличен на некој посебен начин.Најдоброто од се е што уживаме во бескрајни разговори , разменуваме искуства и скоро секој ден ми готви:wink:
Ма го обожавам заради се на него подобар брат не би ни посакала...

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
сестра..
помала од мене 10 години !!!
размазена до max.

до тој степен, што (еднаш.. и веќе НИКАД!) за викенд.. околу 20:30 кога почнувам да се спремам, она изрази желба да гледа "хорорче" КАЈ МЕНЕ НА TV со изгасено светло!!
и тука не помага ништо!! ама БАШ НИШТО!!
(мајка ми нема разбирање, таква и е болеста!! алергична е на плачењето на сестра ми)
и се што ми преостанува беше..
да си го зеам мобилниот и со блиц да се шуњам низ соба.. барајќи што да носам!

ахх..
ок, имаме и розеви моменти xD

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
сестра:tapp:
помала 3ипол години ...и јаоооооо неможам некој пат да ја смислам коа ќе запне со тоа нејзините желби и бла бла ...

M

marko 1996

Гостин
Брат 4 години поголем ама некогаш кога ке ме изнервира ми иде да му врзам две леви ама неможам ке ме сркши после тоа шо да праиш :pos:

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Јас имам брат постар од мене 8 год и мн си го сакам.. :tapp::tapp: А често се расправаме за банални работи но тоа е.. јас сум за него детее сеуште.. хахаха но едно нешто многу ме вади од такт кога некој ќе ми каже ја мрзам сестра ми или пак го мрзам брат ми.. хм... тоа некако не ми оди..! :salut:

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Имам брат, 4 години помал, цело време си газиме по нервите...:tapp: ама ете што да се прави...:toe:
а си имаме и братски моменти...

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Имам сестра, 6.5 години помала од мене. Дијаметрална спротивност. Ја сум организиран перфекциониста, таа неорганизирана и воопшто не се грижи дали нешто е во ред или не, секогаш се поставувам објективно, таа субјективно, јас сум работлв, таа невидено мрзелива, мене одлично ми одат математиките, таа не сака да слушне за математика. Единствена сличност е тоа што и двајцата сме уметнички души. Но морам да признаам, иако со нејзините скоро 11 години, има прочитано повеќе книги не само од мене, туку од секој кој го познавам. Премногу начитано девојче. Има таков добро изграден речник, што на родителските средби коментирале наставниците дека мора секој втор кажан збор да им го објаснува на соучениците. Ама сепак, што ќе и е знаењето од книгите, ако не го применува во животот. Некои работи и не можат да се научат од книга. А за жал, делува на лош ученик во тој поглед. Што ли ќе правам со неа...:toe:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Брат и Сестра(близнаци се)6 години постари и еден брат 1 година помал од мене!

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Брат..4,5 години е поголем од мене...порано многу се каравме, а сега понекат, кога ни е досадно само :)

Kajgana Shop

На врв Bottom