TI ednostavno ne funkcioniras kako sto treba.Ne bi sakala da gi zamislam tvoite deca kolku ke se bedni bez ljubov od nivniot taka narecen sloboden tatko :evil: ako neznaes sto da napises togas i nepisuvaj :x a ako kaj tebe doaga ljubovta posle 10 godini :shock: ah prosto te zalam bedni se onie koi nesakat :wink:Никола напиша:Јас би зел некоја девојка за услуга некаква, зелен картон, државјанство, богат татко да има, добра перспектива, иначе нема шанси. Љубов? За 10 години можно е. Сега за сега, само од полза.
Imam tri prekrasni deca prekrasen brak i prekrasen maz
јас би сакал да имам деца, али не сакам да сум во брак. Ќе и плаќам за издршка, ќе ги посетувам и подржувам, но бракот е преголем залак за мене и со него се уништува мојата независност и како таков ми е неприфатлив.
Би сакал да имам неколку дечиња наоколу, убаво е тоа, да знам дека сум завршил биолошка функција и сум ја продолжил генетскава лоза моја.![]()
Никола напиша:Јас би зел некоја девојка за услуга некаква, зелен картон, државјанство, богат татко да има, добра перспектива, иначе нема шанси. Љубов? За 10 години можно е. Сега за сега, само од полза.
Imam tri prekrasni deca prekrasen brak i prekrasen maz
јас би сакал да имам деца, али не сакам да сум во брак. Ќе и плаќам за издршка, ќе ги посетувам и подржувам, но бракот е преголем залак за мене и со него се уништува мојата независност и како таков ми е неприфатлив.
Би сакал да имам неколку дечиња наоколу, убаво е тоа, да знам дека сум завршил биолошка функција и сум ја продолжил генетскава лоза моја.![]()
Јас имам многу љубов во мене, толку многу, што не може да се ограничи истата на една жена. Премногу се мали рамките и ме гушат. Сега за сега, сакам да ги имам сите убави жени на овој свет..иднината што ќе донесе, не можам да знамTI ednostavno ne funkcioniras kako sto treba.Ne bi sakala da gi zamislam tvoite deca kolku ke se bedni bez ljubov od nivniot taka narecen sloboden tatko Злобен или многу лут ako neznaes sto da napises togas i nepisuvaj Лут a ako kaj tebe doaga ljubovta posle 10 godini Шок! ah prosto te zalam bedni se onie koi nesakat Намигнување
никакво контра, зошто контра? сега ако ти се наоѓаш себе си засегната и повредена од моето видување на девојките и светот околу мене што да правиме? Секој човек си има сопствени видувања и сопствени потреби. најлошо од се е да очекуваш сите да размислуваат и го живеат животот на начин кој ти (вие) го мислите за соодветен. 8)Iskreno, kolku godini imas?
Epten nezrelo razmisluvanje, ti se cudam na pametot.
......................
Наташа ... дечково сам има кажано дека сака да оди контра за да се интересни муабетите ... се надевам дека сите постови му се сведуваат на тоа ... иначе не би можела да го ценам ни една трошка.
A ti da ne si od sutka Шок!
Тоа си е твоја работа. Твоето гледање на работите си е твое. Незнам зошто некол би се навредувал кога чита работи кои се полезни за него и му откриваат она кое можеби го знаел но не се осмелил да го испита подлабоко, затоа што се плашел од нешто.Никола, ДА се осеќам навредена од твоите постови ... како и сите женски на форумов претпоставувам ... извини ама треба малце почит да имаш и ти, а не да омаловажуваш све што нема израсток меѓу нозе. И ај да не бегам од темава ... не општи многу, многу врати се и ти.
hahaha koga ti ke go dostignes moeto pisiНикола напиша:A ti da ne si od sutka Шок!
Колку фина изјава која призлегува од девојка која се омажила на 20 години и со 29 има веќе 3 деца.
По Шутка пример од тебе, здравје
![]()
![]()
![]()
![]()