- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.454
- Поени од реакции
- 10.373
Дали овие двајца над мене имаат нешто против брак со жена или така ми се чини![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
Па нек се венчаат со маж, кој им брани![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
Па нек се венчаат со маж, кој им брани
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Не срцка, не ми треба со маж, не сум припадник на woke culture, LGBTQ+ и останати неолиберални срања.Дали овие двајца над мене имаат нешто против брак со жена или така ми се чини
Па нек се венчаат со маж, кој им брани![]()
Уффф ...добро е, ми олесна сега штом се изјасни..Не срцка, не ми треба со маж, не сум припадник на woke culture, LGBTQ+ и останати неолиберални срања.
Ili pak gadno si se zaebal so tvoite fantazii pred brakot a i vo brakot se si svajcas odnopaku i se ti se cini sranje a vo sustina samiot si sranje!!!Nekako izleguva, zenata ti oravi gestikulacii za da go dobie toa sto go saka, a vo tie momenti ti si ne svesen voopsto, dali sex, ili znae emocionalno da se osetis sakan, I posle ti treba da si stavis jak kais okolu polovinatq I da teglas od tie kamionite 70 toni. A od koga ke imas deca togas avion od 140 toni erbas world strongest man mora da si...znam mnogu razvedeni sto trpale gomna I go izedele posle se best versions of themself...... koga stapivas vo brak milsis deka ke te neapodolni nesto a sega izleguva deka te koci kako nevidliva sila stanuvas propadnat samo mislis kako pari da napravis nemas drugo vo glavata I propagas so zdravje I socijalen zivot do daska.... vo kratka smisla toa e vistinata
Дамите првин себеси да се преиспитаат, дамите први напред, особено тие што го бранат бракот а се разведени. Тие разведените женички малце рефлексија врз нивните постапки. Дотогаш...Ili pak gadno si se zaebal so tvoite fantazii pred brakot a i vo brakot se si svajcas odnopaku i se ti se cini sranje a vo sustina samiot si sranje!!!
Daj procitaj si go eden od prvite tvoi postovi (da ne prebaruvam sega) i razmisli sto si pisal togas i sto vo citatov!
Mozhebi ce ti stani nesto mnogu pojasno![]()
![]()
![]()
Последниот круг од маратонот треба да сакаш да го трчаш исклучиво само заради себе и заради никој друг. И нема ништо поубаво од пиење утринско кафе сам во мир и тишина.Не, под сам подразбирам да немаш со кој да споделиш маки и проблеми и со кој да испиеш прво утринско кафе, да немаш некој кој во тебе гледа специјална, посебна личност заради која добиваш волја,снага и сила да го истрчаш последниот круг на маратонот иако си мртов уморен и папсан, капки пот течат од тебе, но кога ќе те погледне посебната за тебе личност во очи, и ќе ти се насмее, под мустаќ, добиваш супер моќи и палиш патиките во лет.
Ne ti e ova u prilog na kauzata... Dzoni se ozeni pred da porasne....
Немам никаква кауза, само мемето објаснува што ќе ти се случи ако се ожениш погрешноNe ti e ova u prilog na kauzata... Dzoni se ozeni pred da porasne....
Ubavo Vlade go zimate za primer, ne si porasnal - ne se zenish... respekt!
Како може човек да се ожени погрешнo???????Немам никаква кауза, само мемето објаснува што ќе ти се случи ако се ожениш погрешно
Како не може..ако не ги напраил сите адети (традициски гледано) и прескочил некој во брзање за да ја легне што побрзо момата може слободно да се констатира дека е погрешно оженет...Како може човек да се ожени погрешнo???????![]()