Бразил-Македонија (8.4.2012 14:15 ч), Скандинавиум арена, Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е се у рипањето едноставно не играа и бразилците не рипаа многу ама низ зоната не избушија. А Киро скокачот едно давање голови со скок шут :facepalm:
Ограничен е Мојсо со висина и дека со силна одбрана се губи тоа е неминовен факт. Се што сакам е да се симнат од облаци, ваква несериозност не се дозволува. Јас лично и не без толку голем оптимист за турниров ама ракометариве ветуваа демек без проблем ќе се пласираат.:facepalm:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
А Митков во контра кога шутираше од девет метри и му праат блок :pos:

:pos::pos:

Дај да ги ставиме видеата на youtube од таквите ситуации ги имаше милион, ваљда ке им текне да се повлечат сами од репрезентација :facepalm:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ич не ги сфаќате, сега на Светско ќе обезбедат директен пласман на ОИ не се замараат они со вакви турнирчиња.

Член од
7 април 2012
Мислења
34
Поени од реакции
23
Ungarija ja zgazivme, Svedska ja deklasiravme, na brazil mu ocitavme lekcija, avstrijcite uste sea se tresat od nas, sta da ti pricam.... a pogotovo sea koga ke go smenime selektorot nema potreba da odime da igrame so Avstrija sluzbeno ke ja predadat da ne se blamirat

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
site utakmici gi izgubivme poradi Kire Lazarov,, sto mu e na covekot koj sutira od 15 metri,, poglednete gi utakmicite i ke vidite kolku ima promaseno, ne mi e jasno zasto sutira od 15 metri 2 od 20 ima pogodeno

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
По мизерна па катастрофална игра немам видено ајде изгубивмо од домаќините ај со унгарциве не ни идело ама со бразил бе :facepalm:не знам што да кажем не ми е јасно ќе дојдемо до еден гол негатива и после пак ќе ни направат разлика не ми се верува толку да зависимо од подини играчи у нападот лазаров еве сеа у одбраната темелков ама ајде тоа е се надевам за со австрија ќе ја сватат работава озбилно и ве молим немојте да ѓи навредувате затоа што истите тиа пред некое време ни донесоа голема радост

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Аватарот твој е крив зошто изгубивме.
Ти реков убаво стави го Магдинчев...
Го немав за со Унгарија овој аватар бе ! :D

Сега ни Магдинчев не не спасуваше... :oops:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ич не ги сфаќате, сега на Светско ќе обезбедат директен пласман на ОИ не се замараат они со вакви турнирчиња.
Како кога олимпијадата е сега во Јули.Може за следната да обезбедат евентуално али има уште 4 години до нејзе.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
За мене моемнт на мечот е кога ников кажа на филип лазаров ова му е прв гол :D

п.с. и на толку остана, многу јак бек имаме.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
А Митков во контра кога шутираше од девет метри и му праат блок :pos:
Слабо од сите, се надевам ќе летне главата на тренерот, а и на многу други..
И вчера ако примети така направи од место ќе шутира сирот :pos:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ограничен е Мојсо со висина и дека со силна одбрана се губи тоа е неминовен факт. Се што сакам е да се симнат од облаци, ваква несериозност не се дозволува. Јас лично и не без толку голем оптимист за турниров ама ракометариве ветуваа демек без проблем ќе се пласираат.:facepalm:
Така е и треба луфтирање на репрезентацијата. Мојсо треба да си игра каде што му е местото по средина, а за тоа треба да се убаци лев бек кој ќе покаже квалитет и ке ја рашири противничката одбрана за да може и Мојсо и Киро да бушат, овака со една страна од напад ќе си губиме од Бразил. 0 од 3

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Искрено жал ми е многу се бедни!!!!

B

Bonux

Гостин
земаа некој денар и по некоја стипендија и кој ти игра више човече...тоа е...менталитет јбг :noze: :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom