Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој бројМажи со брада се ептен секси!
ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма :
Јави ми се за 3-4 месециВаков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број
Хахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавамЈави ми се за 3-4 месеци
П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада
ХЕСУС И МАРИЈАХахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавам
Јебига фетишХЕСУС И МАРИЈА
Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Баш ќе ја применам твојава тактика )))))))Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење
На оваа мислиш? Истата ја чувам и јас.
Е што незгодна? Обична брада ко брад. Плус не се бричиш многу освен брковите и образите и си фураш.Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење