Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Уште од 8 одд. ја оставав да ми расте, а веќе две години ја носам како на сликава. :D
Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?
--- надополнето: 24 август 2012 во 07:32 ---
Вака нешто ја фурам од Јули месец.

Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?
--- надополнето: 24 август 2012 во 07:32 ---

Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам
Neptun, мислам дека беше 1500 денари од Филипс.

Член од
4 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
37
Нон стоп сум со брада, во различни облици :D Goatee по дифолт, моментално French Goatee.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Ќе тркнеш до најблиската берберница да ти ја пројдат со двојка.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.465
Поени од реакции
11.396
па со брич несум се поминал може веќе 4год. обожавам кратка брадичка и фино ми стои :P

Член од
7 август 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Imam 18god i mi raste brada samo kaj vilicata (pod usite) xD pod usnite ni vlakno nema...kako da ja izgustam poveke sakam brada asalna... fala mnogu prijatno. :)

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102

колку поголема брада, толку поголем комунист :D , јбг тогаш фаци биле тие шо имале бради :coffee:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Пробав пред некој период и ми сметаше, ми се надразни кожата под чеканката бидејќи навика ми стана да се чепкам на секое тука, ме нервираше па и ја мавнам машинката :) Налет друго не сум црномуресто чоече, валјда нив повеќе им стои.

Ezekiel

Андерковер Шабан
Член од
21 август 2012
Мислења
22
Поени од реакции
16
Јас имам брада веќе една недела (види аватар) и сум многу задоволен. Приметувам зголемен интерес за мене кај женската популација на форумов, како и поголем број на повици за парење од истите.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.
Девојки, полека сега... имам жена. (y)
Ха ха... и после ти за Ошо ми кажуваш дека треба да се бричел... оди види се ти на што личиш бе море индијанец еден... :D (се шалам) туку брада кратка, долга, средена несредена небитно гледам се враќа во мода... Кул кул... :cool:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да ти кажам боље таква ко на Хепта, него ваква:

Kога ќе видам некоја како овие погоре (верувајте, има слични по Скопјево, може не олку екстремни, ама бајаги одбивни стилови на брада), добивам чувство како да сум испил литро лимонска киселина и ваква реакција:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Да ти кажам боље таква ко на Хепта, него ваква:

Kога ќе видам некоја како овие погоре (верувајте, има слични по Скопјево, може не олку екстремни, ама бајаги одбивни стилови на брада), добивам чувство како да сум испил литро лимонска киселина и ваква реакција:

Фрикои брејјјј...o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom