А
Антоние
Гостин
FUCK YEAH!
Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?Уште од 8 одд. ја оставав да ми расте, а веќе две години ја носам како на сликава.
Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдамВака нешто ја фурам од Јули месец.
Neptun, мислам дека беше 1500 денари од Филипс.Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?
--- надополнето: 24 август 2012 во 07:32 ---
Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам
Ќе тркнеш до најблиската берберница да ти ја пројдат со двојка.Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам
Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.Мажи со брада се ептен секси!
САМО НЕ ВАКВИ:
"Contain your orgasms please"Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.
Девојки, полека сега... имам жена.
Ха ха... и после ти за Ошо ми кажуваш дека треба да се бричел... оди види се ти на што личиш бе море индијанец еден... (се шалам) туку брада кратка, долга, средена несредена небитно гледам се враќа во мода... Кул кул...Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.
Девојки, полека сега... имам жена.
Фрикои брејјјј...Да ти кажам боље таква ко на Хепта, него ваква:
Kога ќе видам некоја како овие погоре (верувајте, има слични по Скопјево, може не олку екстремни, ама бајаги одбивни стилови на брада), добивам чувство како да сум испил литро лимонска киселина и ваква реакција: