Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Мажи со брада се ептен секси! :love:
САМО НЕ ВАКВИ::facepalm:

ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма :vozbud: :

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Мажи со брада се ептен секси! :love:

ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма :vozbud: :
Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број:cool::icon_lol:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број:cool::icon_lol:
Јави ми се за 3-4 месеци :pos:

П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада :icon_lol:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Јави ми се за 3-4 месеци :pos:

П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада :icon_lol:
Хахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавам:vozbud:

H

HoT IcE

Гостин
А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.
Баш ќе ја применам твојава тактика :))))))))
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 03:05 ---

На оваа мислиш? Истата ја чувам и јас.:)
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење :D

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Брада како брада ДА поштувам.Сум ја оставал по 2-3 недели до месец највеќе пошо немам машинка да ја суредам иначе би ја чувал подолго , а и пошо ме мрзи да се бричам искрено .
+ стилот и насмевката
- одржување

T

Torchyrus

Гостин
Обично на една недела се бричам или зависи али рекод сега еве две и пол недели скоро три не сум бричен и ич не го ебам уште две ќе терам иначе несакам да носам брада оти ме прави малце постар и онака изгледам постаро за годините што ги имам па уште со брада и ... како и да е постари женски се палат на брада помали не :D
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 11:02 ---
Фризурата ми е баш вака ама брадата обратно тие делови кај брковите ги бричам другото оставам али на следно бричење ќе пробам обратно како на сликата :D

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Поштуем брадичка <3

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.662
Поени од реакции
35.299
Маж со брада, само не ваков :D
brada1.jpeg

Густа вајтан веѓа и мустаќи, да се знае што е маж Брееееее

brada2.jpeg

Брада, ммммммммммммммм:love:

brada.jpg

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење :D
Е што незгодна? Обична брада ко брад. Плус не се бричиш многу освен брковите и образите и си фураш.

Носител на таква брада веќе 2 години.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.757
Поени од реакции
8.178
И јас сум за брада да има еден убаво среден маж ,ама не долга да му штрчи ,онака да биде тазе израсната вака

Јас имам брада како на овој на сликава само помалце од ова , ме нервира да ми е голема многу, ја бричам ама од што ме мрзи некогаш и заборавам да ја избричам и станува неподнослива чеша некогаш а тоа е знак дека под итно мора да се избричам:D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
обожавам да имам брада , често си менам стилови , али најчеста ми е goatee брадичка у различни стилови (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom