Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
7 август 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Imam 18god i mi raste brada samo kaj vilicata (pod usite) xD pod usnite ni vlakno nema...kako da ja izgustam poveke sakam brada asalna... fala mnogu prijatno. :) Ednaska pobarav pomos nikoj ne mi pomogna se nadevam ovoj pat ke ima takvi sto ke sakaat da mi pomognaat ...fala odnapred :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Imam 18god i mi raste brada samo kaj vilicata (pod usite) xD pod usnite ni vlakno nema...kako da ja izgustam poveke sakam brada asalna... fala mnogu prijatno. :) Ednaska pobarav pomos nikoj ne mi pomogna se nadevam ovoj pat ke ima takvi sto ke sakaat da mi pomognaat ...fala odnapred :)
сама ќе се згусне со тек на време:)

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
Здраво луѓе.
Ја видов оваа тема и решив малку да се распрашам. :)
Имам веќе 17 години (за 6 месеци 18), брадава сеуште не ми е целосно оформена..
Незнам што е проблемот, али моиве другари инаку мои врсници, се брадосани шо се вика...
Па некој предлог, совет ако имате за мене? ;)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Здраво луѓе.
Ја видов оваа тема и решив малку да се распрашам. :)
Имам веќе 17 години (за 6 месеци 18), брадава сеуште не ми е целосно оформена..
Незнам што е проблемот, али моиве другари инаку мои врсници, се брадосани шо се вика...
Па некој предлог, совет ако имате за мене? ;)
Нема предлог или имаш ретка или густа брада трето нема.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ми здосади ќе си сменам стил пак, вчера додека гледав Тудорите ми дојде идеја..(y) Ако не ми се допаѓа така како изгледа ќе ја избричам главата и ќе си ја пуштам брадата само. Како Антиќ нешто...:D
Еве само без мустаќите!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јебеш га, ја намалив не ми стои таа дека имам дебело лице..

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Горд сопственик на брада овде, goatee and mustache, црна металик, произведена 2012, добро одржавана.. одлично ми стои на избриченава тимба, полесно плашам деца за да земат да јадат, и зголемена репутација на дилер во маало, забележан е и посериозен пристап на продавачите кога ќе им биде поставено прашање и најважно е што не ни забележувам дека ја имам, за повеќе информации слободно прашајте.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom