Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Да се разбереме има разлика од брада до брада...
Па и не на секој му прилега. Замисли машко, по не влакнесто со брадичка и влакнеца што штрчат, тек тук по едно. Оу, ноу.. :eek:
Јас како женско, претпочитувам брада, се додека е убаво средена, и не многу запуштена, Не би да го мешам со терорист. :D
А и оние, аметерски брадички во форма на коцка околу устата, :rolleyes: не можам да ги гледам. Или пушти се, или бричи се.
И бојата на брадата е многу битна. Ако е по плав, ништо не правиме :icon_lol:
Се на се, брада Да, но само на тој што му стои. :pipi:

I

Iblis

Гостин
Не се бричам додека не го положам испитот.
10 дена веќе поминаа, да се надеваме дека ќе има наскоро резултати и се задоволителни, ако не јуни :LOL:
П.С.
Реално брадата ми е awesome, прав Клинт Иствуд :cool:

H

HoT IcE

Гостин
09.jpg

This is it!
Морав да се бричам пред една недела поради одредени причини, но сега ја чекам, и ваков стил ќе фурам.
Пред тоа фурав исто како еден детчко што ја има аплоадирано сликата погоре.

Attachments

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Imam 18 god i brada imam retka i ich ne mi se sviga ne e toa toa nemam ich vlakna vo predolot okolu ustata zan4i kaj vilicata.. sto da napraam za da mi raste kazete nekoe care .. fala odnapred :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Imam 18 god i brada imam retka i ich ne mi se sviga ne e toa toa nemam ich vlakna vo predolot okolu ustata zan4i kaj vilicata.. sto da napraam za da mi raste kazete nekoe care .. fala odnapred :)
Бричи ја секој ден (преку ден) и тоа контра, па би требало да се згусти повеќе.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Хормони бате:icon_lol:
--- надополнето: 14 април 2012 во 20:17 ---
Е ова е брада

С

сашенко

Гостин
Слична на таа на аваторов имам (аватарот сум јас уствари, преку миниклип го средував и ова е најблиску што може до мене)

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Mojava e vakva nesto...jareska/Bowie Давид Воуви и Јарец моите 2 омилени суштества.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова е купче влакна,не брада.
:pos:На сета мака како си ме насмеал со постов (y)
Иначе он топик, стојам на став дека брада на маж му дава нишка сексапил и баш ми се допаѓа тој изглед. Нешто како Хаус што носи:

Ама има бради кои ми се апсолутно смешни. На пример има една си ја викам "синтисајзер брада", пошто приметив дека на секоја свадба бендот што свири има барем по двајца што ја носат и се урнебес смешни. Зборам за онаа тенки линии од уво до уво и брк како со чупалица правен. Башка додај на тоа дека 90% се чупаат како жени и добиваш епик фејл изглед.

Вака нешто ќе му дојде ( само плус брк), немам некоја поасална слика да ставам.

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Од пред една година брадата ми стана дел од имиџот. Оставам само јарешка брада под вилицата :D и мислам тоа е она што најмногу ми стои. Досега само еднаш ја исеков и после тоа ми требаа недели да се препознаам. Сега не ми е скратена веќе 3 ипол месеци.

Некои девојки се гнасат од бради , некои не , има разлика од човек до човек и од брада до брада :icon_mrgr:

Многумина ми имаат викано да се избричам ама не планирам да се менувам за нечии вкусови кои ништо не ми значат.

Од познативе , најзакон бради според мене имаат Џони Деп и Серј Танкиан.

ftw

Kajgana Shop

На врв Bottom