Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

R

RAYTHEON23

Гостин
...дај боже да сте во право...само, сдс е последна дупка на свиралото...многу служби ни ја хараат земјата, од тоа се плашам, не би било некој посебен проблем да наштелуваат исход од референдум или избори во мала земја како нашата ако сакаат...:toe:
Пак...дај боже да сте во право.:)
sluzbi ima sekade.....problem se tie koi sorabotuvaat so niv..a tie nemaat nitu partija nitu ideologija....they want money:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Do Trnorushka,Trn?Kako rejtingot a?
не пишав јас таков пост
не биди глуп со сила за да не побарам некој админ да интервенира

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Кај ги виде жити се тие 10%. Помалку од 4% пад има според графиконов. 20% за СДСМ? Ма дааај. Сигурно се поклопува со пораст на ментални случаеви во државава.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879

Trn?Kako rejtingot a?
Научи математика прво, пред да ми се обраќаш. Ок monkey? Ок.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ќе треба да прекинат да му даваат пари од партија на сдс на месијава ептен почна да се брука
па дојдоа изборите се виде кој каков рејтинг има
Рубинчо Рубично не ја брукај партијата да не рачат дај друго дете:vozbud:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
4% паднал :pos2:

Него смешни сте веќе :)

Зошто... епа ако СДСМ на Парламентарните доби ист број гласови горе-доле како и нивниот кандидат сега -Фрчко, нешто над 200.000 , а некој начкртал “рејтинг“ од 19,7.
:pos2:

Тоа би значело дека би требало да имаат повеќе гласови од ДПМНЕ ама.... :tv:

значи едно се рејтинзи и живеење во илузија, реалноста...сосема поинаква.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Interesni ste vie makedoncite

Koga nekoj vas patriot se narekuva makedonec , vie nastojuvate da go napravite bugarin , grk , predavnik.

Koga nekoj heroj ili pisatel od Makedonija se narekuval bugarin , vie nastojuvate da go napravite makedonec .

Zosto ne gi velicate svoite , tuku sakate drugite da gi napravite makedonci ?

Ete Lube Boskovski predavnik , dali moze da ocekuvame da recete Ali Ahmeti e makedonec ?

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
brat ljube 100% prolupal vo hag .:lud:
PROSSTIMU GOSPODE NE ZNAE SHTO PRAVI :pop:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
pravec referendum...avtomatski se otvrla:kesa:
Па, тоа ми е поентата бе типче цело време. Алелуја.Ако шефчето ви каже да гласате, прва ќе биде баграта од 400 000 што ќе гласа ЗА предлогот и не ме смеј сега.Сакаш да кажеш оти ќе му одите контра на Грујо!?
И, да претпоставиме се отфрли,што тогаш? Нели преговараме,а?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Да бе се стопи.25-4 за ВМРО во освоени општини.:pos2:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Да бе се стопи.25-4 за ВМРО во освоени општини.:pos2:
Ostavi gi opshtinite,gledaj gi rezultatite,SDSM osvi 4 opshtini poradi toa shto na ovie izbori beshe sam so NSDP kako edinstven koalicionen partner a dpBne so 28 partii go dobiva ovoj rezultat od 300.000 glasovi za Ivanov.Jas koga vi vikam matematikata i logikata vi e nepoznato vie ne veruvate i vikate deka se toa komunjarski gluposti.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не се 28 туку 22 или 23 партии кои заедно не даваат повеќе од 10 000 гласови.Пак забегвиш...
Ти изгледа уште си под импресии на говорот на Емилијан Станковиќ неколкус ати по изборите дека му нанеле огромен пораз на ВМРО.Епа разбиди се Месијо и види ја реалноста...

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Буљашот љубе има полно право да бара од Груевски да ја напушти функцијата Претседател на ВМРО ДПМНЕ. Ама ќе треба да почека (а, како што ми изгледа бааѓи ќе се изначека :pos2:) прво да изгубат ВМРО на избори, па после. Вака само си ја покажа вистинската муцка предавничка! Измеќар и наложница на БЦ!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Буљашот љубе има полно право да бара од Груевски да ја напушти функцијата Претседател на ВМРО ДПМНЕ. Ама ќе треба да почека (а, како што ми изгледа бааѓи ќе се изначека :pos2:) прво да изгубат ВМРО на избори, па после. Вака само си ја покажа вистинската муцка предавничка! Измеќар и наложница на БЦ!
Вие може да ркате плукате и кењате до утре сабајле, но непобитен факт е дека "буљашот" ви клизна 150 илјади гласови и како таков сериозно се намента на политичката сцена во Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom