Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Колку сте смешни не сте свесни ни самите.
Или кажете нешто паметно или не туку го вреѓајте човекот залудно. А, ако немате што паметно да напишете не мора да измислувате ни приказни и да ширите дезинформации, смешни сте.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Вие може да ркате плукате и кењате до утре сабајле, но непобитен факт е дека "буљашот" ви клизна 150 илјади гласови и како таков сериозно се намента на политичката сцена во Македонија.
Кој тоа вие бе надреален? Нели независен, релен беше? :pos2: Туго комуњарска... Ај понадевајте се на тие 150,000 до 5-ти.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Кој тоа вие бе надреален? Нели независен, релен беше? :pos2: Туго комуњарска... Ај понадевајте се на тие 150,000 до 5-ти.
Не се надевам јас на ништо.
Само ти ја кажувам фактичката ситуација која вие заслепените од портаколовото слепило немате можност да ја увидите.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.996
Поени од реакции
5.611
Вие може да ркате плукате и кењате до утре сабајле, но непобитен факт е дека "буљашот" ви клизна 150 илјади гласови и како таков сериозно се намента на политичката сцена во Македонија.
Не знам колку сериозно ќе го сватат неговото наметнување оние 150.000 што гласале за него сега, кога го гледаат како се шета од град во град со Кандидатите за Градоначалници од редовите на СДСМ (во тие што му останаа), а јавно се лупа во гради дека гласовите не се делат..

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Груевски го пречека , и даде многу пари за негово ослободување...
Што направи Бошковски тоа е прашање...???
Колку се тоа многу пари бре култуз и од каде толку многу пари кај фирерот ваш, да не продал некој хектар од дедаму Никос Грујос во бело морска Македонија.
Па додека беше конфликто во Македонија зошто не прашате кој ја сработуваше нечистата работа во МК или тогаш не ви беше толку битно кој што работи .................:toe::toe:
.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Не знам колку сериозно ќе го сватат неговото наметнување оние 150.000 што гласале за него сега, кога го гледаат како се шета од град во град со Кандидатите за Градоначалници од редовите на СДСМ (во тие што му останаа), а јавно се лупа во гради дека гласовите не се делат..
Па и за блиските ставови со опозицијата околу спорот за името беа свесни, но сепак го гласаа....њали?

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Па и за блиските ставови со опозицијата околу спорот за името беа свесни, но сепак го гласаа....њали?
Ебати партија у која математиката ти ја праат буле и фрче. фрчко демек токму 650,000 гласа значи освоил, а? :pos2: Тие 150,000 што отидоа кај буЉе се токму најтврдокорните ВМРО-вци, но близу е 5-ти ќе се види кој е кој

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ебати партија у која математиката ти ја праат буле и фрче. фрчко демек токму 650,000 гласа значи освоил, а? :pos2:
Мислам дека моментално зборуваме за гласовите на Љубе Бошковски или се лажам.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.996
Поени од реакции
5.611
И на Љубчо со неговата ВМРО-НП, му веруваа и затоа му дадоа 200.000 гласови, ама кога се отворија картите, сега е подруго...

Jagger

м
Член од
24 ноември 2008
Мислења
322
Поени од реакции
5
Како прво Господинот Бошкоски нема своја партија. Секоја чест за неговите заслуги за нашава земја но со еден потег се уништи и како политичка личност така и како човек. Од тие негови 150 000 илјади гласови ,ако формира партија ќе контролира само 10 000 на илјади и дури и многу помалку. Ако продолжи со овие настапи ке си изврши политичко самоубиство.
„ Овцата што се дели од стадото ја јаде волкот„
Поздрав

Јордан Мијалков

Вмро Засекогаш
Член од
8 март 2009
Мислења
228
Поени од реакции
15
само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Do Trnorushka,Trn?Kako rejtingot a?

ДА Да за тоа ви го фукна Грујо со 20 000 разлика во Прилеп,само 9000 гласа освоивте.Демек Сдс има јак рејтинг а:pos2::pos2::pos2:.
19,5% рејтинг покажуваат на а
анкети а Сдс има 30 000 гласа помалку и од лани кога имаше рејтинг 8%.А за гласовите на ВМРО не се секирајте оти Вмро на локално ниво освои 435 000 гласа,а да не беше Љубе кандидат за кој што и јас гласав ама сега овие денови ме разочара Иванов ќе победеше во 1 круг.
Јас во 2 круг гласам за Иванов како и 80% од тие другите што гласаа за Љубе.Ако не е Љубе.Иванов ќе биде.Фрчко нема шанси,и не може Љубе да дава гласови зашто не ги носи во џебот.Јас сум по идеологија ВМРО и ќе гласам за Иванов:toe:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
ДА Да за тоа ви го фукна Грујо со 20 000 разлика во Прилеп,само 9000 гласа освоивте.Демек Сдс има јак рејтинг а:pos2::pos2::pos2:.
19,5% рејтинг покажуваат на а
анкети а Сдс има 30 000 гласа помалку и од лани кога имаше рејтинг 8%.А за гласовите на ВМРО не се секирајте оти Вмро на локално ниво освои 435 000 гласа,а да не беше Љубе кандидат за кој што и јас гласав ама сега овие денови ме разочара Иванов ќе победеше во 1 круг.
Јас во 2 круг гласам за Иванов како и 80% од тие другите што гласаа за Љубе.Ако не е Љубе.Иванов ќе биде.Фрчко нема шанси,и не може Љубе да дава гласови зашто не ги носи во џебот.Јас сум по идеологија ВМРО и ќе гласам за Иванов:toe:
Mногу си грешка братче.СДСМ лани имаше 240 000. Сега Фрчко имаше 200 000 на претседателските, а на локалните 300 000 освои СДСМ.Ако гледаш така има пораст од 60 000 гласови за пола година.:smir:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
koj ke ve istrpi vaka isplaseni do peti april???????????????????

pa vie nisto ne ste razbirale nitu zborovi nitu brojki???

grujo izgleda za dzabe otvara skoli i fakulteti da ve obrazuva,ama vie ste bile nekoja IZROD KLASA,pa kaj vie ke ste naucele nesto

neznam od kaj da pocnam da vi repliciram,ne deka ke svatite nesto od toa sto ke napisam,ama da moze poubedlivo grujo da svati deka ste epten za nikade.

1. pisuvate kolku mnogu pari dal grujo za da go izvadi LJube od hag

odgovor:eek:dluka spored zakon za toa da se platat advokatite na Johan i na LJube bese donesena vo vreme koga vladeese sdsm i minister za pravda bese MERI MLADENOVSKA

sto ve lazel i seuste ve laze vasiot grujo ja neznam,no postojat dokazi od sednicite na parlament na koi sednici se nosese vakva odluka,i zamislete na tie sednici imase i nekoi sto bea protiv takva odluka,pogoduvate koj bese protiv ,TIE VASITE PATRIOTI,VASITE OD DPMNE,i sto mislea togas deka LJube nema da izleze od hag?

da ne mozebi vi kazal grujo deka majkamu mu dala pari pa so tie pari gi platil i seuste gi plaka advokatite na nasite pritvoreni vo hag,od tie prite sto gi specalila vo stranstvo so koi kupi duri cetiri stana i toa pazete gi KUPILA STANOVITE NA DENOT KOGA ZAGINAA NASI BRANITELI. EEEEEEEEJJJJJJJJ BRANITELITE ZAGINUVAAT ,I ISTIOT DEN MAJKAMU NA GRUJO KUPUVA STANOVI.mozebi koga ke i porasne vnukata(kerkata na grujo)i koga ke ja prasa "babo koga gi kupi stanovite,babata odma ke se seti i ke i odgovori na denot koga umrea braniteli i koga SITE VO DRZAVATA PLACEA I TAGUVAA "togas baba bese vo soping po stanovi.
pred da se smeni vlasta vo 2002 koj bese vo mvr?koj gi imase " vistinskite dokazi"sto se slucuvalo vo drzavata i vo kriticnite momenti poradi koi lezese LJube i sega seuste lezi Johan vo hag?kakvi i koi dokumenti ostavia vo mvr tie sto bea na vlast do 2002?

nemora da se razmisluvate mnogu,jasno e deka bea luge na pavle trajanov,segasniot koalicionen partner na grujo,pa zar treba da prasam KOJ GI NAMESTI JOHAN I BRAT LJUBE VO HAG??????????odgovorot e odamna poznat vie od dpmne

pisuvate go pregrnal grujo i vlatko djorcev na aerodrom,a ovoj sto im vratil?

mislite malku im vratil?pa radi tie sceni za koi mnogumina mislea deka se iskreni ,i grujo i vlatko si dobia glasovi so koi sega vladeat i LAPAAT mnogu poveke odosto samite mozete da zamislite.

na drug post veke pisav i se izvinuvam na tie sto procitale i zapamtile ke im bide dosadno,no ke bide kratko
za branitelite nema pari grujo?
nema ni rabotni mesta kulturni za da si vadat parce leb i za sebe i za svoite bliski???
komandantite od UCK ke sedat vo parlament i ke jadat ogromni plati,za niv ne ve slusnav da se bunite i da gi vregate?

vojnicite pak na UCK se direktori na drzavni firmi i institucii koi zemaat plata od budzetot,i za niv ne se bunite i toa e za vas vo RED?

tie pak sto samo pomagale za podobro da se utepuvaat nasite braniteli,sega se vrabotuvaat vo mvr i vo arm,i za niv ni usta da otvorite,ni da se pobunite ni da gi navredite,naprotiv sekojdnevno gi VELICATE so samoto toa sto nasite postojano gi degradirate nebare se drzavi neprijateli broj eden?????
a nasite generali na braniteli ke gi vrabotuva grujo kako kontrolori vo avtobus,i toa ne site nekoi od niv ,a drugite generali ke trpat za parce leb,i ova za vas sto plukate e vo red??????

nasite pak vojnici se razbira sto ne bile generali,tie pa ne ni smeat da pomislat da rabotat nesto ,ednostavno treba da stradaat i da mu bidat dusevna hrana nivnite stradanja na vasiot grujo,iI OVA LI E ZA VAS ISPRAVNO RABOTENJE NA VLADATA?????

sega tolku ,ke gledam vesti na k-5 da vidam kogo denes ke go TEPA POLICIJATA.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А кој фактор е Бошковски д акажува кој кога каде ќе напушта? Тоа индивидуално секој може да кажува што сака, али изјавиве не да не му држат вода

ZULU

ПЛЕМЕНСКИ ВОДАЧ
Член од
17 февруари 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Брат Љубе освои 150.000 ЧИСТИ МАКЕДОНСКИ ГЛАСОВИ за разлика од ДПМНЕ кој освои 340.000 од кои повеќе од половината се гласови на РОМИ, ТУРЦИ, СРБИ, ПОТКУПЕНИ ГЛАСАЧИ СО ПАРИ, ПРИТИСОК И ЗАКАНИ СО ОТКАЗИ.
Видете кои луге се УДАРНА ТУПАНИЦА на ГРУЈО: ЛАТАС , ТОМИЌ, ДИМИЌ, ТОДОРОВИЌ (СРБИ), БОЦЕВСКИ , ИВАНОВ , ЅИНГО (КОМУНИСТИ) АМДИ БАЈРАМ и ШАБАН САЛИУ (РОМИ) .
ТОА ЛИ Е ВМРО-ДПМНЕ ?

Kajgana Shop

На врв Bottom