Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
...дај боже да сте во право...само, сдс е последна дупка на свиралото...многу служби ни ја хараат земјата, од тоа се плашам, не би било некој посебен проблем да наштелуваат исход од референдум или избори во мала земја како нашата ако сакаат...:toe:
Пак...дај боже да сте во право.:)

sluzbi ima sekade.....problem se tie koi sorabotuvaat so niv..a tie nemaat nitu partija nitu ideologija....they want money:toe:

само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Do Trnorushka,Trn?Kako rejtingot a?

не пишав јас таков пост
не биди глуп со сила за да не побарам некој админ да интервенира

само за два месеца се стопија речиси десет проценти од рејтингот на владејачката партија.

Кај ги виде жити се тие 10%. Помалку од 4% пад има според графиконов. 20% за СДСМ? Ма дааај. Сигурно се поклопува со пораст на ментални случаеви во државава.

Trn?Kako rejtingot a?

Научи математика прво, пред да ми се обраќаш. Ок monkey? Ок.

ќе треба да прекинат да му даваат пари од партија на сдс на месијава ептен почна да се брука
па дојдоа изборите се виде кој каков рејтинг има
Рубинчо Рубично не ја брукај партијата да не рачат дај друго дете:vozbud:

4% паднал :pos2:

Него смешни сте веќе :)

Зошто... епа ако СДСМ на Парламентарните доби ист број гласови горе-доле како и нивниот кандидат сега -Фрчко, нешто над 200.000 , а некој начкртал “рејтинг“ од 19,7.
:pos2:

Тоа би значело дека би требало да имаат повеќе гласови од ДПМНЕ ама.... :tv:

значи едно се рејтинзи и живеење во илузија, реалноста...сосема поинаква.

Interesni ste vie makedoncite

Koga nekoj vas patriot se narekuva makedonec , vie nastojuvate da go napravite bugarin , grk , predavnik.

Koga nekoj heroj ili pisatel od Makedonija se narekuval bugarin , vie nastojuvate da go napravite makedonec .

Zosto ne gi velicate svoite , tuku sakate drugite da gi napravite makedonci ?

Ete Lube Boskovski predavnik , dali moze da ocekuvame da recete Ali Ahmeti e makedonec ?

brat ljube 100% prolupal vo hag .:lud:
PROSSTIMU GOSPODE NE ZNAE SHTO PRAVI :pop:

pravec referendum...avtomatski se otvrla:kesa:
Па, тоа ми е поентата бе типче цело време. Алелуја.Ако шефчето ви каже да гласате, прва ќе биде баграта од 400 000 што ќе гласа ЗА предлогот и не ме смеј сега.Сакаш да кажеш оти ќе му одите контра на Грујо!?
И, да претпоставиме се отфрли,што тогаш? Нели преговараме,а?

Да бе се стопи.25-4 за ВМРО во освоени општини.:pos2:

Да бе се стопи.25-4 за ВМРО во освоени општини.:pos2:

Ostavi gi opshtinite,gledaj gi rezultatite,SDSM osvi 4 opshtini poradi toa shto na ovie izbori beshe sam so NSDP kako edinstven koalicionen partner a dpBne so 28 partii go dobiva ovoj rezultat od 300.000 glasovi za Ivanov.Jas koga vi vikam matematikata i logikata vi e nepoznato vie ne veruvate i vikate deka se toa komunjarski gluposti.

Не се 28 туку 22 или 23 партии кои заедно не даваат повеќе од 10 000 гласови.Пак забегвиш...
Ти изгледа уште си под импресии на говорот на Емилијан Станковиќ неколкус ати по изборите дека му нанеле огромен пораз на ВМРО.Епа разбиди се Месијо и види ја реалноста...

Буљашот љубе има полно право да бара од Груевски да ја напушти функцијата Претседател на ВМРО ДПМНЕ. Ама ќе треба да почека (а, како што ми изгледа бааѓи ќе се изначека :pos2:) прво да изгубат ВМРО на избори, па после. Вака само си ја покажа вистинската муцка предавничка! Измеќар и наложница на БЦ!

Буљашот љубе има полно право да бара од Груевски да ја напушти функцијата Претседател на ВМРО ДПМНЕ. Ама ќе треба да почека (а, како што ми изгледа бааѓи ќе се изначека :pos2:) прво да изгубат ВМРО на избори, па после. Вака само си ја покажа вистинската муцка предавничка! Измеќар и наложница на БЦ!
Вие може да ркате плукате и кењате до утре сабајле, но непобитен факт е дека "буљашот" ви клизна 150 илјади гласови и како таков сериозно се намента на политичката сцена во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom