- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Албанците се дојдени од Кавказ, а без Италијаните тешко дека ќе имаа држава :smir:Некое прашање?
Албанците се дојдени од Кавказ, а без Италијаните тешко дека ќе имаа држава :smir:Некое прашање?
Убаво си пишува дека го имало на чешка телевизија, не на српска.Војо Шешељ го постави, ама никако да ми одговориЧива продукција и по чива нарачка е направен тој документарецот, и ЗАШТО (најбитното) не е излезен на ниедна телевизија
![]()
Јас знам, ај ти да видам дали си толку памтен колку што си вицкаст да ми одговориш![]()
A-а, не реков дека го имало на Чешка телевизија. Чешка продукција, ДА. Ама банирана во ЧешкаУбаво си пишува дека го имало на чешка телевизија, не на српска.
незнам чива продукција е, ке ми кажеш?
Турците населувале илјадици илјадици муслимани од албанија само да стане косово муслиманско а потоа Албанците со по 10 деца го наполниле,се знае математиката на Албанците еден татко 10 сина еден дедо 100 уника.каде се србите?Илјадници се убиени и им се извадени органите илјадици се протерани. Ете зошто има Албанци а нема срби во косово, просто е како 1 + 1 но има и глупи луѓе што тоа неможат да го сватат.Ги палите српските манастири ги чувате вашите?Вистински христијанин не пали манастири без разлика дали се српски македонски или грчки. НА КОСОВО НИКОГАШ НЕМАЛО АЛБАНЦИ ХРИСТИЈАНИ!Јо бе шпирт, ми само ги палемо манастирите и црквите градени од вас, т.е. Србите, инаку нашите манастири изградени од нас си ги чуваме и си се наши.
Можда си глупчо а тоа е твој проблем, но манастирите кои носат фрески со кечиња датираат од времето на Јустинијан, значи неколку векови пред да се окучат србите на балканов. Олабајте малку, не ги знаете работите, Шешељ може да праи колку сака клипови и филмови, ама прво треба да ги руши манастирите и црквите кои ги градел Јустинијан, значи албанците биле христијани уште кога србите се јаделе меѓу себе, човек версус човек(канибалистички).
Некое прашање?
не е важно на кого е продукцијата важно е дека таа е историјата.A-а, не реков дека го имало на Чешка телевизија. Чешка продукција, ДА. Ама банирана во Чешка
Тоа би ти било Македонија да банира македонски производ.
Кажи ми заштоАјде, кога веќе толку си се фатил ко прост за стап за тој документарецот, тогаш знај нешто повеќе за него, и со факти, а не со празни куршуми
![]()
Муабетов на чворов е, НЕ УМРИ МАГАРЕ ДО ЗЕЛЕНА ТРЕВА!Турците населувале илјадици илјадици муслимани од албанија само да стане косово муслиманско а потоа Албанците со по 10 деца го наполниле,се знае математиката на Албанците еден татко 10 сина еден дедо 100 уника.каде се србите?Илјадници се убиени и им се извадени органите илјадици се протерани. Ете зошто има Албанци а нема срби во косово, просто е како 1 + 1 но има и глупи луѓе што тоа неможат да го сватат.Ги палите српските манастири ги чувате вашите?Вистински христијанин не пали манастири без разлика дали се српски македонски или грчки. НА КОСОВО НИКОГАШ НЕМАЛО АЛБАНЦИ ХРИСТИЈАНИ!
Ок, ако сакаш и од Урал. Од кај што сакаш од таму.Албанците се дојдени од Кавказ, а без Италијаните тешко дека ќе имаа држава :smir:
Боже им прости не знаат што прават - ти се вика видеото, највероватно инспирирани од Грците и Бугарите.Важи бе...
http://www.liveleak.com/view?i=d7d_1207060110
Ај сега види ти кои се Црквите и какви се тие.
Како албанци сигурно не ги евиндетирале, си знаеш ти најдобро како ги запишувале а и колку биле во Скопје, Тетово, Гостивар, Струга, а тек Куманово...:smir:Пошто и Македонциве тврдат дека арбанасите ги немало до 17 век во македонија, а ОРИНАЛНИТЕ турски тефтери ги евидентираат како нив, исто така и области, така и цркви, уште во 15 век, значи период од 14** година до 1499 година.
Дечко темава не е за албанците и вашиот комплекс со нив. Тоа што играте апологети на србите ја немам што да коментирам за тоа, но темава ти е нешто како за Србските апетити за сепаратизам низ Балканиве, онаму каде што и твојата матична држава е можда дел од тој проблем.Боже им прости не знаат што прават - ти се вика видеото, највероватно инспирирани од Грците и Бугарите.
Како албанци сигурно не ги евиндетирале, си знаеш ти најдобро како ги запишувале а и колку биле во Скопје, Тетово, Гостивар, Струга, а тек Куманово...:smir:
И јас ја МРАЗА демагогијата, но мраза исто така коа некој ќе нема што да каже ќе почне со илузионира и да верува во некои феномени кои ги гледа и ги обожува самиот тој.Кога сме кај видеата еве истите тие кои биле на фреските ( демек Албанци ) што им прават на тие објекти http://www.liveleak.com/view?i=9fa_1181326879
Знаеш што единствено во животот што мраза е демагогијата.
Pikaso, se javi ovoj cincarof!
Sea i bosanci ve napraj vas!
Ti velam jas, najbolje nie da si se sobereme, zdruzime i udri maaj, po site komsii i vnatresni i nadvoresni. Sto ne e nase, da im se majke najebeme.