Бокс

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.852
Поени од реакции
10.667
Фјури - Џошуа мора да видиме
За нив пари за нас забава.
Има популарност таа борба. После тоа и двата во пензија
Па реално големи пари лежат во таа борба, ќе пробаат да ја организираат. Штета само што доцнат 6 години и се борат за титулата помал лузер.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
12.000
Па реално големи пари лежат во таа борба, ќе пробаат да ја организираат. Штета само што доцнат 6 години и се борат за титулата помал лузер.
Јбг, колку толку ќе се утешиме, а исто и Вајлдер - Џошуа ќе беше јака борба. Штета што не зедоа арапите да организираат порано вакви борби.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355
Ја па мислам Фјури топ се покажа, резултатов не знам дали е толку реален. Со оглед на неговата последна борба мислев Фјури ептен лагано ќе биде издоминиран и би бил среќен да преживее 12 борби, ама ова вака ми делуваше поприлично солидна битка. Не знам чуму вакви коментари небаре се очекуваше Џошуа или Фјури вечно да бидат доминантни. Секоја чест за се што напави Фјури во светот на боксов, а се надевам peak-ов на Усик ќе потрае уште некое време.

Ма да, од друга страна, шо кур знам и ја, глеам еднаш на пар месеци, ко Џејк Пол сум

Член од
7 август 2011
Мислења
4.950
Поени од реакции
15.124
Одлично си ја изработи борбата Усик, сега ја гледам пo втор пат вчера многу ми кочеше. Или 117-113 или 118-112 би ја судел. Секоја чест за усик, дојде и ја исчисти дивизијата без калкулации. Чисора, АЏ*2, Дубоис и сега Фјури *2. По мене уште максимум две борби му остануваат во кариерата. Следна му е со победникот од Дубоис и Паркер. Се надевам Дубоис ќе победи и ќе гледаме реванш бидејќи прошлата борба е доста оспорувана. Немам сомнеж дека Усик ја добива таа борба, црнчево ич не ми се допаѓа.
Во оваа дивизија интересен проспект е Моузес Итума. Се бореше пред нив, по брза постапка го нокаутираше противникот. Не прими удари, ништо чудно до мај пак да има прилика да се тепа. Него го гледам како иден контендер во дивизијата после пензионирањето на Усик.

Kajgana Shop

На врв Bottom