- Член од
- 29 септември 2017
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 102
Еј, Калач го заборавив. Неговиот клуб мислам се викаше БК „Скопје“, во Автокоманда се наоѓа. Ама не знам дали уште е тој тренер или некој од неговите ученици.
Еј, Калач го заборавив. Неговиот клуб мислам се викаше БК „Скопје“, во Автокоманда се наоѓа. Ама не знам дали уште е тој тренер или некој од неговите ученици.
Врв е човекот, изгледајте го видеото посебен интелект за бокс има.. резултатите на учениците доволно кажуваат за него.Еј, Калач го заборавив. Неговиот клуб мислам се викаше БК „Скопје“, во Автокоманда се наоѓа. Ама не знам дали уште е тој тренер или некој од неговите ученици.
Што напета, добива Џошуа со нокаут. Лесно ќе го истепа не е овој мерило[DOUBLEPOST=1550886290][/DOUBLEPOST]Obviously I wasn’t a world champion at the time, he came over to Morecambe and we sparred at a local gym.Кој му курац бе на овој Милер говедово, недозреано. Мисли дека нешо е фаца ако се курчи нешто психолошки ќе му делува ли...бооо од кожа ме вадат да можам ја би му ја учукала една.
Ма нека го срамни бе, иако мислам дека ќе е борбава ептен напета.
Тоа е, си ги дигнаа акциите двајцата и сега не им е толку битно да влагаат во мега фајтови.Фјури- Вајлдер откажано
Против други противници ќе боксувале, а можеби при крајот на оваа година ќе има римеч
Ова не ми се допаѓа во боксот. Не само што овие треба уште еднаш меѓу себе да боксуваат туку и двата по еднаш треба против Џошуа за да видиме кој е најдобар. Како тргнало никогаш нема да се судрат.Тоа е, си ги дигнаа акциите двајцата и сега не им е толку битно да влагаат во мега фајтови.
Како што гледам, тоа што Фјури потпишал за ESPN и Топ Ранк ги искомплицирало работите. Потпишал договор за 5 борби и не сакаат да го фрлат одма против Вајлдер за евентуално ако биде брутално нокаутиран да му падне вредноста за останатите четри.Ова не ми се допаѓа во боксот. Не само што овие треба уште еднаш меѓу себе да боксуваат туку и двата по еднаш треба против Џошуа за да видиме кој е најдобар. Како тргнало никогаш нема да се судрат.
А кога го спомнав Џошуа, тој боксуваше против Поветкин во септември. Наредно требаше во април ама еве презакажал за во јуни. Тоа се 9 месеци. Нели треба во рок од 7 да ги брани појасите?
Добро, јасно ми е мене дека се е за пари ама претеруваат[DOUBLEPOST=1551501120][/DOUBLEPOST]И нека боксуваат против поасални противници, Паркер, Ортиз, Поветкин итн не против ботовиКако што гледам, тоа што Фјури потпишал за ESPN и Топ Ранк ги искомплицирало работите. Потпишал договор за 5 борби и не сакаат да го фрлат одма против Вајлдер за евентуално ако биде брутално нокаутиран да му падне вредноста за останатите четри.
Има шпекулации Усик vs ПоветкинДобро, јасно ми е мене дека се е за пари ама претеруваат[DOUBLEPOST=1551501120][/DOUBLEPOST]И нека боксуваат против поасални противници, Паркер, Ортиз, Поветкин итн не против ботови
Знам ама се надевам нема да боксуваат меѓусебеИма шпекулации Усик vs ПоветкинТоа е малце тежок тест за Усик како за прва борба во тешка категорија.
Мислам дека на Усик му треба некој полесен противник за да се истестира колку може да направи во тешка категорија. Некој како Вајт може да му дојде премногу а не па Вајлдер.Знам ама се надевам нема да боксуваат меѓусебеГи поштовам двата. Усик сакам со некој како Дилијан Вајт. Поветкин.....зошто да не против Вајлдер?
![]()
Добро, имаш поентаМислам дека на Усик му треба некој полесен противник за да се истестира колку може да направи во тешка категорија. Некој како Вајт може да му дојде премногу а не па Вајлдер.
А да, Поветкин против Вајлдер би било интересно. Првиот пат се откажа поради тоа што Поветкин тестираше позитивно за допинг. Но би сакал да го гледам тој фајт и покрај тоа што Поветкин веќе влага во години. И Вајт против Вајлдер не би било лошо. Вајт мислам дека има поголеми шасни да го победи од Поветкин. Заебано лево кроше има Вајт.Добро, имаш поента
А за Вајлдер мислев Поветкин против него. Нели еднаш одложија....сакам да се судрат пред да се пензионира Саша