DreaM oNe
我是马丁
- Член од
- 4 септември 2012
- Мислења
- 235
- Поени од реакции
- 175
Среќа што не си продолжил да пишуваш,ќе немаше да видиме со фонтов како си тргнал.vakasega na stranata na california fitnes sport mu pisav na mirko on mi preporaca da zemam mutant mass 6.8kg pa sakam nekoj koj se razbira od ovie raboti da mi kaze dali ovca e dobro ili ne a i nemozev da najdam tamu kolku e doziranjeto vo tekot na eden den kolku dozerki se pijat po kolku pati i kolku vreme ke imam od ova 6.8kg posto e skapicko. blagodaram
Mutant Mass спаѓа во групата на просечни гејнери,но како што кажа Myers,со оглед на цената е добар.
Препорачливо е да се пие двапати на ден по 3 дозерки.
Едната насабајле пред првиот оброк а втората веднаш по тренингот.
Во деновите кога не тренираш пиј исто еднаш насабајле пред првиот оброк и вторпат помеѓу оброци во попладневните часови.
Секако,не заборавај дека доколку немаш убава диета на прво место и не вежбаш убаво,неможеш да очекуваш којзнае какви резултати.
Пакувањето од 6.8 килограми би требало да те држи околу месец до месец и половина со секојдневно пиење по 2 пати (3 дозерки во еден шејк).
Јас би ти препорачал да земеш и креатин монохидрат кој ќе ти помогне да добиеш на сила при вежбањето и истотака го забрзува качувањето на мускулна маса.