Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој да ми даде совет како да се ослободам од болката во рамото, некоја маст, апчиња или слично? Веке подолго време ме мачи.
Каква болка зависи?
Отиди на физијатар/физиотерапевт најдобро, масери можат да ти заебат работа (од непосредно искуство).

Ме интересира како ја готвите урдата за вечера и со што ја комбинирате???

Има некој кој има користено дигестивни ензими како суплементација?И каде можат да се најдат..препорачајте нешто..

Има некој кој има користено дигестивни ензими како суплементација?И каде можат да се најдат..препорачајте нешто..
Имаш во одредени протеински додатоци, во самиот состав.
Ако немаш проблем или ако не планираш да јадеш преобилно, што не верувам дека ти треба, незнам зашто би ти биле потребни да ги внесуваш како помош.

Да, нема голема разлика без и со. Ти ги препорачувам ако имаш тегоби при варење на храна или ако јадеш преобилно ако си интолерантен на лактоза и слично можеш да си земеш, но ако немаш вакви тегови џабе пари ќе даваш. Во главно инаку ги земаат лица кои имаат проблеми со варењето. Се продаваат во вид на капсули ги има во секоја аптека само прашај, не треба ни рецепт ни ништо за нив.

Најголема грешка минатиот месец ми беше претерано јадење и претерано вежбање.Вежбав 2 часа секој ден и иако сега имам повеќе кондиција Не видов некој големи резултати освен топење на мастите од задниот дел на грбот а тежината ми е иста.Но сепак има повеќе позитивни работи па ќе видиме до наредниот пат поз :)

ги повредив дланките на рацете најверојатно нема да можам да вежбам една недела предтоа пиев креатин 1 недела незнам дали да продолжам да го пијам зашто неможам да вежбам а и изглеа ке морам да примам вакцина за тетанус денес па нз тоа дали ке пречи нешто

ги повредив дланките на рацете најверојатно нема да можам да вежбам една недела предтоа пиев креатин 1 недела незнам дали да продолжам да го пијам зашто неможам да вежбам а и изглеа ке морам да примам вакцина за тетанус денес па нз тоа дали ке пречи нешто

И мене ме болат ептен,посебно левата...кај отиде,за да се провериш што ти е ??

а и мислам дека не треба да пиеш креатин чим нема да бидеш активен...земи протеин,или амино,за да не падне мускулот..

И мене ме болат ептен,посебно левата...кај отиде,за да се провериш што ти е ??

а и мислам дека не треба да пиеш креатин чим нема да бидеш активен...земи протеин,или амино,за да не падне мускулот..
ја одрав левата дланка ептен вчера во градска ми ја преврзаа ми рекоа денес да примам вакцината а во вторник одново да ме преврзат иначе доста ми е одрана тешко да ке можам да фатам тег во рака неделава:(

ја одрав левата дланка ептен вчера во градска ми ја преврзаа ми рекоа денес да примам вакцината а во вторник одново да ме преврзат иначе доста ми е одрана тешко да ке можам да фатам тег во рака неделава:(
Како се среди ебатте беља? Паузирај со креатинот, нека се одморат и бубрезите малце. А за дигање 10 дена пауза најмалку ќе правиш ми стои:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom