- Член од
- 18 октомври 2011
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 78
Знае ли некој каде можам да најдам Purple Wraath во Скопје? Дали воопшто има?
Мислам дека е многу тешко скоро невозможно да најдеш во Скопје, воопшто во Македонија.Знае ли некој каде можам да најдам Purple Wraath во Скопје? Дали воопшто има?
Фала. А за од интернет пробав, али amazon и bodybuilding.com не носат кај насМислам дека е многу тешко скоро невозможно да најдеш во Скопје, воопшто во Македонија.
Овој бренд сеуште не е донесен кај нас, едино да си го нарачаш од нет.
Од кога ќе почне да се применува ова? Dymatize производите од Калифорниа фитнес сигурни се дека се оригинал ?Информација за сите билдеришта и билдерчиња.
Воведена е контрола врз суплементите во Македонија и нека не ве чуди зошто го нема вашиот омилен протеин во продавницата за спортска облека и суплементација.
...
Веќе е започнато, се што моментално се троши во сите продавници се залихите на производите.Од кога ќе почне да се применува ова? Dymatize производите од Калифорниа фитнес сигурни се дека се оригинал ?
Нема никаква поврзаност со ништо освен со паритеОваа постапка за суплементацијата е последица на допинг скандалот во Работнички?
Конкретно за MuscleTech не е ништо чудно, барем како ми објаснуваа дека е најблиску до "хемија" за разлика од друга суплементација која по хемиски пат од природни состојки се оделува она кое се наоѓа во составот на суплементот.![]()
Тие се секојдневен додаток кај секој што професионално се занимава со бодибилдинг.Кога сме кај додатоците, дали внесувате омега-3 масни киселини додатно и на кој начин (таблени, рибино масло...)?
јас секојден по една , доволно ми е пошто на 2 дена радам рибаКога сме кај додатоците, дали внесувате омега-3 масни киселини додатно и на кој начин (таблени, рибино масло...)?
EPA = 180 mgПо колку грама DHA + EPA имате во една капсула?
@Mayers, Може да ми кажеш колку капсули земаш дневно?
Ах, треба да се чита внимателноEPA = 180 mg
DHA = 120 mg
По две капсули на ден. Мислам јасно беше кај делот со 90 капсули на 45 дена![]()