Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
@Soothsayer

Со вежбањето метаболизмот ти се забрзува а со тоа и твојата желба за храна.Затоа практикувај да јадеш богати оброци со протеини и јаглехидрати но во помали количини ,5 до 6 пати на ден со 3 часа разлика помеѓу оброците.

@darioo

Јајцата можеш да ги јадеш кога сакаш во денот,ама препорачливо е да ги јадеш после тренинг затоа што во амино-киселинскиот состав ги содржат сите есенцијални амино-киселини кои му се потребни на телото.Само не практикувај да јадеш цели јајца пред спиење како што ти пиша DANTE и исто така не јади повеќе од 3 до 4 јајца во еден оброк затоа што премногу масти и холестерол ќе ти се собере од жолчката.Јас практикувам 2 цели јајца и 5 белки од јајца..тоа ти се 32гр.чист протин со 4гр масти и 0гр. јаглехидрати.
да само шо сиромаштија е =) традиција ми е да јадам 3 пати дневно инаку јас така ако јадам 5-6 пати кај ми е крајот по 5 илјадарки месечно треба да трошам само на храна

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
да само шо сиромаштија е =) традиција ми е да јадам 3 пати дневно инаку јас така ако јадам 5-6 пати кај ми е крајот по 5 илјадарки месечно треба да трошам само на храна
Секој намерен успех кошта другарче. Има и друго решение, купи една кокошка, и понатака мислам дека ти е јасно :)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Дали си задоволен од тој производ? Инаку јас би ти го препорачал IsoFlex протеинот, поскап е но вреди.
Па горе-доле имам резултати од него, може да се каже дека сум задоволен :) Но прашував да не има нешто подобро за таа цена..а ова IsoFlex што пари е и кај го има ?

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Секој намерен успех кошта другарче. Има и друго решение, купи една кокошка, и понатака мислам дека ти е јасно :)
абе да , ама секој ден кокошки да купуам па е скапо... =P иначе ке пробам да јадам повеќе пати у дено, ама ногу сум зафанат со факултет и работа а и спортист сум плус тоа... којзнае дали ке успеам, а да ми кажете дали ке може и со некое гејнерче да се добие резултати?

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
благодарам на сите за советите :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
2000 денари е 908 грама. Во GetReady го има.

Подобро за тие пари да го земе IsoSensation 93,има појак амино-киселински состав од Isoflex и содржи 30гр. протеин на доза за разлика од Isoflex кој има 28гр. :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Од кој и да земе нема да згреши. И IsoSensation 93 и Isoflex и 100% Whey Gold Standard се топои од протеини, врвои.
Некоја разлика нема да забележи освен на вкус, a кога сме веќе кај вкусот cookies n cream од IsoSensation 93 е лиги да ти потечат. :)

Член од
1 февруари 2011
Мислења
49
Поени од реакции
10
новаа шемааааа.. :pipi: сустаноон 250x3 , дека 300x2, проприонат 100x3, per week. :pos:

--- надополнето ---

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824

Го погледнал некој ова филмче?
Се работи за човек кој го трансформира телото за 6 месеци.. Преку строга диета,кардио и тренинг.. Ако сакате цел филм да го изгледате напишете на GOogle..
I want to look like that Guy online
:)

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334

Го погледнал некој ова филмче?
Се работи за човек кој го трансформира телото за 6 месеци.. Преку строга диета,кардио и тренинг.. Ако сакате цел филм да го изгледате напишете на GOogle..
I want to look like that Guy online
:)
многу закон документарец, мислам дека постарите постови беше и спомнат , во секој сличај мора секој да го глеа , особено тој што е дебел и запистен (како типот ) за да види дека се е можно ако се сака!! и тоа за 6 месеци мислам дека успеа зверот, ако добро се сеќавам...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Што мислите за Леутор, дава ли резултати и како е погоден да се користи ?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Што мислите за Леутор, дава ли резултати и како е погоден да се користи ?
Зависност од килажата, доколу го земеш имаш упатсво.

5 таблети за лица до 75 кг.
7 таблети за лица до 90 кг.
9 таблети за лица до 110 кг.

Воедно ги топи и наталожените масти, го покачува анаболизмот и го намалува ризикот од раскинување на мускулно тквио (за време на тренингот)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Малце да ви се замешам. Зошто цело време кога се збори за хемија, прашувате за најпопуларните производи, кои после толку реклами се и воедно најскапи. Има многу поевтини производи кои исто така вреди да се пробаат. Конкретно, јас земав ваков веј, со добра исхрана и квалитетно вежбање, за 2 месеци ставив 10 кила, секако нели тоа не е чиста маса, но е доволно добро за периодот. Кошта околу 2600 за 2 кила и 200 грама, што е доста поевтино од другите производи од тој тип. Исто така го има во сите продавници за суплементи. Немојте да мислите дека им правам реклама, само сакам да го споделам моето искуство со вас, може на некој со помал буџет ќе му се најде. :wink:
:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom