Значи не влијае негативно, тоа е доброНе влијае никако. Си растеш се до 19-20 година, и доколку се набиеш со правење чучњеви (со правење на големи тежини повеќе време), не би се "смалил" повеќе од 1 сантиметар.
hahha fala inace neznam kolku za tebe e pocetnik a kolu profesionalec
ps sliakta mi pred dva meseci koga ne bev vo forma
epa jas misalm deka ne sum nogu i deka imam sportsko telo t.e set sum iscrtan mislam so muskuli i sum nekoj golem kako goriloProfesionalec - se zanimava so BB poveke od 5 godini
Pocetnik - se zanimava so BB pomalku do 1 godina
E sea, neli ima razlika.
Nekoe vezbaat za da bidat bilderi, golemi batina, nekoi (kako jas) vezbaat samo za definicija i ubavo telo.
Мускулест, ај прашај ги родителите твои што ти дале како бебе да јадеш од постоечката бебешка храна??? После ќе ти објаснам многу работи.ne gi lazete pocetnicite proteini steroidi
zapamtete se so ne e prirodno e loso i ne treba da se primenuva
Прво, разгледај се од поблиски роднини и види со просек во висина до каде си.Значи не влијае негативно, тоа е добро
Jaс сум 165цм и секој сантимерат ми е важен.:kesa:
Фала за одговорот.
мусличет вие се зезате со мене јас не сум против ти со зимаат ма сега за сега не ни помислувам ама сознам ука сум најпротив а мозе да земам сепакМускулест, ај прашај ги родителите твои што ти дале како бебе да јадеш од постоечката бебешка храна??? После ќе ти објаснам многу работи.
--- надополнето ---
Прво, разгледај се од поблиски роднини и види со просек во висина до каде си.
Второ, психолошкиот момент на многу работи е јак момент, па за поубаво да се чиствуваш, одбери вежби во теретана кои ќе ти помогнат да пораснеш.
За растење на вратило тегниси се и не кревај големи тежини станат...од аматерска гледна точка .
Второ, психолошкиот момент на многу работи е јак момент, па за поубаво да се чиствуваш, одбери вежби во теретана кои ќе ти помогнат да пораснеш.
muskuslest koga mi vikas dali me zafrkavas ili svano go mislite toa oti jas se ogjentiram na praite bilderiмусличет вие се зезате со мене јас не сум против ти со зимаат ма сега за сега не ни помислувам ама сознам ука сум најпротив а мозе да земам сепак
Фала за одговорите и советите, сега знам кај кого да се обратам ако ми треба совет.За растење на вратило тегниси се и не кревај големи тежини станат...од аматерска гледна точка .
оф топик-
Димитар кај понацон да не oдиш ?