Бодибилдинг дневник

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
http://wp.me/p2BVga-89
Денешен тренинг супер се осетив во сабота Power-lifting :)
Зошто вежбаш преса а не чучњеви со слободен тег. На пресата всушност ефективно гураш 30% од тежината поради аголот под кој притискаш, во твојот случај 60кг би биле тоа.

S

Stef Bachatero

Гостин
Зошто вежбаш преса а не чучњеви со слободен тег. На пресата всушност ефективно гураш 30% од тежината поради аголот под кој притискаш, во твојот случај 60кг би биле тоа.
Абе и јас сум фан на чучњеви ама на ваква стриктна диета.Тешко дека ќе направам нешто.Во сабота ќе вежбам чучњеви :):LOL:

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Абе и јас сум фан на чучњеви ама на ваква стриктна диета.Тешко дека ќе направам нешто.Во сабота ќе вежбам чучњеви :):LOL:
Што има врска диетата со чучњеви? Демек ригорозна диета не иде со тешка вежба ко чучњеви?

S

Stef Bachatero

Гостин
Што има врска диетата со чучњеви? Демек ригорозна диета не иде со тешка вежба ко чучњеви?
Се вика исцрпување на гликоген.Одредени вежби како чучњеви се тешки кога си на високопротеинска диета.Сега бидејќи не ме гледа никој се ставам на мускулна маса и регуларно ги користам во мојот план.

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Се вика исцрпување на гликоген.Одредени вежби како чучњеви се тешки кога си на високопротеинска диета.Сега бидејќи не ме гледа никој се ставам на мускулна маса и регуларно ги користам во мојот план.
Го знам тоа. Под високо протеинска мислеше најверојатно ниско калорична бидеќи висок внес на протеини треба да имаш нон стоп. Компаунд вежбите подобро влијаат на метаболизмот така да чучњевите би ти помогнале повеќе него пресата при губење маснотии.

Член од
8 септември 2012
Мислења
48
Поени од реакции
18
Ако може некој да ми каже како да го затегнам телово конечно еднаш? не дека сум распуштена ама сакам да немам грам сало,вежбав две години пилатес и промена минимална имав...:(

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако може некој да ми каже како да го затегнам телово конечно еднаш? не дека сум распуштена ама сакам да немам грам сало,вежбав две години пилатес и промена минимална имав...:(
http://motivirajse.wordpress.com/2012/09/22/интензивни-вежби-што-можете-да-ги-прав/
Ако сакаш да ослабнеш следи ја има добри вежби.Не се за почетници но сепак добар старт.
http://motivirajse.wordpress.com/2012/09/22/совети-околу-женски-бодибилдинг-и-фит/
Ако сакаш да почнеш со бодибилдинг.
Го знам тоа. Под високо протеинска мислеше најверојатно ниско калорична бидеќи висок внес на протеини треба да имаш нон стоп. Компаунд вежбите подобро влијаат на метаболизмот така да чучњевите би ти помогнале повеќе него пресата при губење маснотии.
Да бев на ниско протеинска диета.Идев по диетата на Lyle McDonald Ultimate Diet 2.0 и планот што го даваше за вежбање.Но искрено диетата не дека е лоша,но многу пари е и ја скратив на 1 месец имаше резултати ептен сало симнав али сепак пак е тешка.Првите два дена јадеш 50% од maintenance од 4000 на 2000 калории 50 грама се јх и правиш кардио 30-60 мин среден интензитет.Имав енергија за тренингот но за кардиото немав абер.После во четврток те тера да правиш со 30 проценти од maintenance да имаш кардио плус и да вежбаш со 80% 1RM што е лудо и иако сум над аматер сепак не можеше да се издржи...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
После 4 месечна пауза , вчера прв тренинг.
Денес многу болка и горење во мускулите, но me gusta !! :нинџ:

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Втор ден од нова програма.
Телото ми вика ебано не, ама јебига, бар 1 месец морам. Немам душа, ама ако , бар се надевам на резултати.

До нова година +3-4 кила бар, би сакал.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
3-та недела од POF програмата, за сега оди супер а се што оди добро не треба да се менува :D Еве еден оброк од денеска

и сите 6 оброци за денес (без сите ЈХ на сликата)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
3-та недела од POF програмата, за сега оди супер а се што оди добро не треба да се менува :D Еве еден оброк од денеска

и сите 6 оброци за денес (без сите ЈХ на сликата)
ај ако сакаш прати ми линк или прати ми ја по пп да ја ѕирнам
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 20:53 ---
http://sportypal.com/Workouts/Details/2698542

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Сега за сега POF програмата работи по планираното I'm making some new gainssss :D Исхраната ми е избалансирана на 2800-3000 калории дневно нема да ми пречи и малце сало да се качи зимава мада ништо драстично нема да се фати сигурно. Ја комплетирав и суплементацијата за следниот месец само уште декстроза чекам да добијат.

Kajgana Shop

На врв Bottom