- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Стомак, гради, трицепс, квадрицепс по 3 пати сите и потоа пресметување просек.И како е штипењето, на стомак, на раце...?
Стомак, гради, трицепс, квадрицепс по 3 пати сите и потоа пресметување просек.И како е штипењето, на стомак, на раце...?
Зошто вежбаш преса а не чучњеви со слободен тег. На пресата всушност ефективно гураш 30% од тежината поради аголот под кој притискаш, во твојот случај 60кг би биле тоа.
Абе и јас сум фан на чучњеви ама на ваква стриктна диета.Тешко дека ќе направам нешто.Во сабота ќе вежбам чучњевиЗошто вежбаш преса а не чучњеви со слободен тег. На пресата всушност ефективно гураш 30% од тежината поради аголот под кој притискаш, во твојот случај 60кг би биле тоа.
Што има врска диетата со чучњеви? Демек ригорозна диета не иде со тешка вежба ко чучњеви?Абе и јас сум фан на чучњеви ама на ваква стриктна диета.Тешко дека ќе направам нешто.Во сабота ќе вежбам чучњеви![]()
Се вика исцрпување на гликоген.Одредени вежби како чучњеви се тешки кога си на високопротеинска диета.Сега бидејќи не ме гледа никој се ставам на мускулна маса и регуларно ги користам во мојот план.Што има врска диетата со чучњеви? Демек ригорозна диета не иде со тешка вежба ко чучњеви?
Го знам тоа. Под високо протеинска мислеше најверојатно ниско калорична бидеќи висок внес на протеини треба да имаш нон стоп. Компаунд вежбите подобро влијаат на метаболизмот така да чучњевите би ти помогнале повеќе него пресата при губење маснотии.Се вика исцрпување на гликоген.Одредени вежби како чучњеви се тешки кога си на високопротеинска диета.Сега бидејќи не ме гледа никој се ставам на мускулна маса и регуларно ги користам во мојот план.
http://motivirajse.wordpress.com/2012/09/22/интензивни-вежби-што-можете-да-ги-прав/Ако може некој да ми каже како да го затегнам телово конечно еднаш? не дека сум распуштена ама сакам да немам грам сало,вежбав две години пилатес и промена минимална имав...![]()
Да бев на ниско протеинска диета.Идев по диетата на Lyle McDonald Ultimate Diet 2.0 и планот што го даваше за вежбање.Но искрено диетата не дека е лоша,но многу пари е и ја скратив на 1 месец имаше резултати ептен сало симнав али сепак пак е тешка.Првите два дена јадеш 50% од maintenance од 4000 на 2000 калории 50 грама се јх и правиш кардио 30-60 мин среден интензитет.Имав енергија за тренингот но за кардиото немав абер.После во четврток те тера да правиш со 30 проценти од maintenance да имаш кардио плус и да вежбаш со 80% 1RM што е лудо и иако сум над аматер сепак не можеше да се издржи...Го знам тоа. Под високо протеинска мислеше најверојатно ниско калорична бидеќи висок внес на протеини треба да имаш нон стоп. Компаунд вежбите подобро влијаат на метаболизмот така да чучњевите би ти помогнале повеќе него пресата при губење маснотии.
ај ако сакаш прати ми линк или прати ми ја по пп да ја ѕирнам3-та недела од POF програмата, за сега оди супер а се што оди добро не треба да се менуваЕве еден оброк од денеска
![]()
и сите 6 оброци за денес (без сите ЈХ на сликата)
![]()