Eisenhorn
Lord Inquisitor
- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 4.124
- Поени од реакции
- 9.544
Цела минута не ја пуштаат брзата помош што пишти, за да помине Столтенберг.
Остана ли некој дел од „опшесфово„ во кое „брачата„ не се напикани?...
Па веројатно е останата уште некоја пичка севернофиромјанска не ебана од нив, ама на добар пат се и тука да остварат стопостотна застапеност.Остана ли некој дел од „опшесфово„ во кое „брачата„ не се напикани?...
нема Контролори на летање,тоа е под ЕУ команда, ама затоа ДИРЕКТОРОТ на Контролата е РАМКОВЕНОстана ли некој дел од „опшесфово„ во кое „брачата„ не се напикани?...
Се шегуваш, нели?...Општо познато е дека најдобрите кадри и директори доаѓаат од ДУИ. Остана ли некој член на ДУИ што не е директор?
Ваљда Пуно, Дарданија и уште некои залутани на форумов.Општо познато е дека најдобрите кадри и директори доаѓаат од ДУИ. Остана ли некој член на ДУИ што не е директор?
А ти малолетно лице си или си лице со интелектуална попреченост па мора некој друг да прашува во твое имеБизнисот ме смее да чека
ВИДЕО: Нов пожар на стари објекти на локација планирана за нови згради, овојпат во Влае
@darkomic де прашај го Стефче кога ќе дојде кај вас во емисија шо пара ќе бидат становите, и дали може да ургира да земеме едно во градба.
Не сум другар со Стефче, ти таму бекстејџ може да свртиш 2 реда муабет.А ти малолетно лице си или си лице со интелектуална попреченост па мора некој друг да прашува во твое име![]()
![]()
![]()
![]()
Не мора да си другар со некој за да му поставиш прашање на човекот, нормално потребно е да физички постоиш а тоа не важи за ботовите.Не сум другар со Стефче, ти таму бекстејџ може да свртиш 2 реда муабет.
Гледам знаеш да пишуваш и читаш, поработи на разбирање на текстот.Не мора да си другар со некој за да му поставиш прашање на човекот, нормално потребно е да физички постоиш а тоа не важи за ботовите.