Блам држава

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Џабе хејтате, пак ги гласате.
Јер од пријател на пријател негов баџанак, му треба вашиот глас да се пикни на државно.
Со таквите кои што гласаат од пратматични причини барам знаеш на што си. Мене ми се поопасни овие довчерашните „идеолози“ кои што денес глумат патриоти.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.958
Поени од реакции
8.143

Моментот е најпосакуваниот :icon_lol:
Тргнав да барам слики за да кажам колку ми е Заев - Манулач мешана верзија, овој веќе станал меме

1610720937551.png

Сета среќа ја убодел овој Марија Замфирско

Член од
31 мај 2019
Мислења
318
Поени од реакции
1.002
Овој е двоцевка со тапија, наводно и имало некакви видеа од него во телефонот на Боки...
Се ожени сеа за пред јавност...као ја на инстаграм што иам еден, другарче али педерче,сите знаеме дека е, јавна тајна...али секое второ стори му се провокативни полуголи девојки уз некој романтичен текст.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Чим овој во милиони евра работи рачунајте тие чиј пес за лаење е која пара ја вртат. Ама Левица ќе воведеле комунизам и Куба ќе сме станеле, а и сме имале 10 пати поголем стандард од Руанда. Тоа се тие успеси.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

:facepalm:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.958
Поени од реакции
8.143

Не дека и Силванева не злоупотребуваше патарини, ама овие копитава правејќи вака јавно. Ах...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026

Не дека и Силванева не злоупотребуваше патарини, ама овие копитава правејќи вака јавно. Ах...
Силвана беше политичар, исто како Груби и компанија. Не ги оправдувам и банално е да се дообјаснуваам за оваа теза. Овие се обични луѓе, као мене и тебе, а не важат исто законите за нас и за нив. Јас и ти плаќаме даноци па дури и казни они не плаќаат ништо. А не убедуваат дека сме исти и еднакви пред законот.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Силвана беше политичар, исто како Груби и компанија. Не ги оправдувам и банално е да се дообјаснуваам за оваа теза. Овие се обични луѓе, као мене и тебе, а не важат исто законите за нас и за нив. Јас и ти плаќаме даноци па дури и казни они не плаќаат ништо. А не убедуваат дека сме исти и еднакви пред законот.
#ПаДаСиГиГласате

Член од
12 март 2009
Мислења
20.192
Поени од реакции
16.327
Вие ругајте го
само МАСОВНО иселување на младите и стручните кадри, нека ни останат само овакви лингури... а не е само кај нас, дури слични работи има и во некој членки на ЕУ....

M

Macedon1um

Гостин
Додека државното здравство ни тоне министерот Филипче во последниве 4 години си купува куќа од 500.000 евра на Водно, стан од 130.000 евра и автомобил за сопругата од 50.00 евра. Цирка 700.000 евра за четири година, баш ме интересира како се печалат вакви суми со докторска плата во државава..

Или е на платен список од приватниве болници што им помага да го дорушат државното здравство

Kajgana Shop

На врв Bottom