- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 0
Jas mislam deka tuka nisto ne e grozno ili grdo, toa e normalno.:back:
No shit, од кога овие работи станаа идиотски?Од еден пољубац свати дека може да бидеш со девојка. Импресивно
Уствари, искрено... крајно идиотски.
Вакви мислења може сериозно влијаат кога луѓето со поинакви афинитети ќе треба да ги проценам како храбри или кутри. No further comment...
Не сум искусил би ни хомо искуство, само сум гледал филмови. Од филмовите го имам заклучено следното:No shit, од кога овие работи станаа идиотски?
Претпоставувам дека си машко, баци некој може и ти ќе се промениш, пробај, види, па кажи.
Само ние тогаш нема да речеме дека си an idiot, maybe ...
За некои луге може да е...
Се прашувам,зошто молчела,кога има се за да опстане во општеството во кое живее.Зарем стравот од јавно каменување е посилен љубовта?
Ама знаеш дека лезбејките се исто така хомосексуалци, нели?:retard:Potpolno gi poddrzuvam lezbejkite, a homoseksualcite bljak.
Potpolno gi poddrzuvam lezbejkite, a homoseksualcite bljak.
Интересно : значи, според тебе, сидата е болест којашто не се шири преку епидемија туку преку менување на разнополови партнери. Демек, ако имам жена и после ако имам маж - сите тројца “ќе фатиме“ сида дури и ако ниту еден од нас ја нема.Педерите, е нив па ич не ги сакам од проста причина што во нивна близина и мојот газ не е безбеден.
Бисексуалците па ич ги нејќам, зашто менувањето на партнери од различни полови, може да резултира со СИДА или друга сексуално пренослива болест.
За СИДА, сакав да кажам дека може да се добие преку често менување на партнери. Не мора обавезно СИДА да се добие.Интересно : значи, според тебе, сидата е болест којашто не се шири преку епидемија туку преку менување на разнополови партнери. Демек, ако имам жена и после ако имам маж - сите тројца “ќе фатиме“ сида дури и ако ниту еден од нас ја нема.
За погорното : сметаш дека хомосексуалците скокаат на се што мрда? Аман - ги направи змии : приближи им се и ќе те укасаат
Da de vo pravo si, pogreshno se izraziv. Znaesh deka mislev na mashkite homoseksualci ajde.Ама знаеш дека лезбејките се исто така хомосексуалци, нели?
Кога ќе налетам на вакви глупости по Форуми, се прашувам зошто ли Земјава држи некои луѓе.
Paa lezbejkite mi se poslatki i ne mi precat voopsto dodeka dve mashki da gledam pred mene kako se lapaat i slicno gadni mi se. Znaci na mashkite homoseksualci mislev (greshka pri izrazuvanje). Nema sto mn da se objasnuva. Pishi dali si zadovolna od pojasnuvanjeto.А што подразбираш ти под хомосексуалци? И ако може би те замолила ако може нешто да ни појасниш:
1.Зошто ги поддржуваш лезбејките и
2.Зошто не ги поддржуваш хомосексуалците (без разлика што подразбираш под тоа) ???