Бисексуалност/Лезбејство

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
И лезбејките и педерите ми се нешто најодвратно.Нели сваќаат дека ке се намали бројот на население у светот.Али сепак нивно право.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
ivaa напиша:
И лезбејките и педерите ми се нешто најодвратно.Нели сваќаат дека ке се намали бројот на население у светот.Али сепак нивно право.
Pa so ogled na toa deka zemjava e prenaselena i kaj i da e vece ce nemoze da ne izdrzi ce napravat usluga na coveshtvovo... Posle ce bidat nesto sveto za cel svet :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Misirkov напиша:
Vo posledno vreme se povekje naletuvam na atinski lezbejki na net, mrak se:

Море како би ги **** овие двете во пакет хехехе

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
И хетеросексуалци и бисексуалци и хомосексуалци, па така и лезбејки... Се е тоа право на лична слобода, не ми пречат, немам никакви предрасуди, немам право да давам било какви судови, јас го живеам својот живот, а тие имаат целосно право да си го живеат споствениот. Не мислам дека се болни и психички пореметени, не сметам дека треба да бидат обесени или запалени, сметам дека се нормални луѓе кои водат нормален живот, и дека не смеат да бидат така „жигосани“ само затоа што имаат поинаква сексуална ориентација од „нашата“.

Не ми е нешто посебно одвратно да гледам две девојки како се бакнуваат; го доживувам тоа многу слично како и машко и девојка кога го прават тоа. :toe:

• Ми се допаѓа
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
PSYtisfaction напиша:
Не ми е нешто посебно одвратно да гледам две девојки како се бакнуваат; го доживувам тоа многу слично како и машко и девојка кога го прават тоа. :toe:
И јас... многу слично....

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ivaa напиша:
Ива полека не рипај, има еден куп други работи како болести и слично што многу послино дејствуваат на природниот прираст на човековото население, кое и покрај тоа енормно брзо расте, така да појавата на хомосексуалноста воопшто не ка не те загришува во тој поглед.

• Ми се допаѓа

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Tikvi4ka напиша:
Аха значи ти вака со тазе 18 се осознаваш себеси сексуално попривлечено кон сопствениот род. Ок само за инаформација има еден куп жени кои ги привлекува машкото тело.
А заборавив постои можност и да си асексуална.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Bacillus gagous напиша:
Аха значи ти вака со тазе 18 се осознаваш себеси сексуално попривлечено кон сопствениот род. Ок само за инаформација има еден куп жени кои ги привлекува машкото тело.
А заборавив постои можност и да си асексуална.
Ќе го извадиш девојчето од памет бе па ти. :pos:

Ама реално... Не те пали голо машко тело? Те пали ли барем помислата на секс со машко, или самиот чин на секс?
Ако се палиш само на жени... Печена си. :icon_lol: Гаго ваљда е во право.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
па не ми пречат ниту лезбејки, педери или незнам што уште тоа е нивно право со кого ке се во врска.
Но некако не ми се убави кога се лапаат :(

Tikvi4ka напиша:

овој не те пали :nesum:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па овој ни мене не ме пали искрено. :icon_roll
Најди нешто боље.:pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Tikvi4ka напиша:

Aко овој маж не те пали, тогаш убедливо си лезбејка и ќе мораме да те банираме од форумов.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
PSYtisfaction напиша:
Па овој ни мене не ме пали искрено. :icon_roll
Најди нешто боље.:pos:

imam mnogu dobri mazista no ne e vo red da gi stavam ovde ne se povrzani so temava, inaku ovaa mi dojde priraka i zatoa ja staviv :salut:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Најубаво нешто е бисексуалка. Оди со машки и со женски а понекад и тројка.

Kajgana Shop

На врв Bottom