Pa so ogled na toa deka zemjava e prenaselena i kaj i da e vece ce nemoze da ne izdrzi ce napravat usluga na coveshtvovo... Posle ce bidat nesto sveto za cel svetivaa напиша:И лезбејките и педерите ми се нешто најодвратно.Нели сваќаат дека ке се намали бројот на население у светот.Али сепак нивно право.
Море како би ги **** овие двете во пакет хехехеMisirkov напиша:Vo posledno vreme se povekje naletuvam na atinski lezbejki na net, mrak se:
обично жените.....ти не????Tikvi4ka напиша:... a izvinite koj se pali na masko golo telo?
И јас... многу слично....PSYtisfaction напиша:Не ми е нешто посебно одвратно да гледам две девојки како се бакнуваат; го доживувам тоа многу слично како и машко и девојка кога го прават тоа.
Ива полека не рипај, има еден куп други работи како болести и слично што многу послино дејствуваат на природниот прираст на човековото население, кое и покрај тоа енормно брзо расте, така да појавата на хомосексуалноста воопшто не ка не те загришува во тој поглед.ivaa напиша:И лезбејките и педерите ми се нешто најодвратно.Нели сваќаат дека ке се намали бројот на население у светот.Али сепак нивно право.
ne bas....vlatkolik напиша:обично жените.....ти не????
Аха значи ти вака со тазе 18 се осознаваш себеси сексуално попривлечено кон сопствениот род. Ок само за инаформација има еден куп жени кои ги привлекува машкото тело.Tikvi4ka напиша:ne bas....
Ќе го извадиш девојчето од памет бе па ти.Bacillus gagous напиша:Аха значи ти вака со тазе 18 се осознаваш себеси сексуално попривлечено кон сопствениот род. Ок само за инаформација има еден куп жени кои ги привлекува машкото тело.
А заборавив постои можност и да си асексуална.
Tikvi4ka напиша:ne bas....
Tikvi4ka напиша:ne bas....
PSYtisfaction напиша:Па овој ни мене не ме пали искрено. :icon_roll
Најди нешто боље.