Бисексуалност/Лезбејство

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Не ми се одвратни, ама не сакам да ги гледам баш. Ми се гади кога ќе видам две девојки во дискотека како играат да не речам лезбејски :pos:допирање насекаде, бакнување мислам дека не ми се допаѓа. Нека прават што сакаат ама немора јавно. Да требало така Господ не би ги создал Адам и Ева, би биле Адам и Адам или Ева и Ева. Пред се поради репродукцијата, а и поради одгледувањето децото не ги оправдувам. Секое дете има потреба од подршка од родители од двата пола, да разговара и со татко и со мајка, а не да живее со двајца татковци па да нема да кажа дека добила менструација бе. Грд е филмот, како и да е :toe:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
За лезбејки ајде некако ама гејови не бре брате никад у животу!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе тоа е најглупа возможна работа што може да му падне на памет на еден човек кој што едноставно е презаситен од се и капаче на сето тоа незадоволен со она што го има... Има два спротивни полови кои треба да се онадат... Значи онадење на исти полови е безвеза. Сте виделе животните тоа нешто да го прават? Нормално дека не.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Dzish напиша:
Абе тоа е најглупа возможна работа што може да му падне на памет на еден човек кој што едноставно е презаситен од се и капаче на сето тоа незадоволен со она што го има... Има два спротивни полови кои треба да се онадат... Значи онадење на исти полови е безвеза. Сте виделе животните тоа нешто да го прават? Нормално дека не.
Сум видел... и?

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
KrToT напиша:
За лезбејки ајде некако ама гејови не бре брате никад у животу!
Зошто? Затоа што лезбејките се пар од различни полови, а гејовите од ист?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не е заради тоа Дивајн, туку поради фактот шо на секој маж ќе му стане курето ако се лижат две лезбејки, а не ако се допираат двојца мужјаци.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Fantom_oh напиша:
Не е заради тоа Дивајн, туку поради фактот шо на секој маж ќе му стане курето ако се лижат две лезбејки, а не ако се допираат двојца мужјаци.
Ајде да сум и јас подиректна:podsmev: ... а зошто тогаш на секоја жена не и се влажне ако се лижат двајца гејови?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зашо жените не се палат на мекушани, за какви се сметани гејовите.

А мажите се палат на перверзни девојки, какви се лезбејките :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дивајн напиша:
Ајде да сум и јас подиректна ... а зошто тогаш на секоја жена не и се влажне ако се лижат двајца гејови?
Поради истата причина шо машките појќе глеет порки него женските. Се е до психологијата.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Fantom_oh напиша:
Поради истата причина шо машките појќе глеет порки него женските. Се е до психологијата.
Фантоме, одговоров и фактов ти вриштат ... не мислам дека сакам повеќе да коментирам и да навлезам во ова ... ах да не пукниш, ме насмеа на цела мака ... :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дивајн напиша:
Фантоме, одговоров и фактов ти вриштат ... не мислам дека сакам повеќе да коментирам и да навлезам во ова ... ах да не пукниш, ме насмеа на цела мака ... :pos2:

Се е ко шо кажав, не е ништо смешно. Ај ти кажи ми, зошто женските копје фрлет 60 метра, а мажите 80-90? Така требело да биит и тачка.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Fantom_oh напиша:
Се е ко шо кажав, не е ништо смешно. Ај ти кажи ми, зошто женските копје фрлет 60 метра, а мажите 80-90? Така требело да биит и тачка.
Психологија бе. Ако силно посакаат женчињава ќе фрлаат и 120 метра... море шо 120 - повеќе... 80, 100.

:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Појќе од 120 е 80,100? смех си чоече :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom