Бисексуалност/Лезбејство

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Педери е болна работа,ама барем ни оставаат повеќе жени на нас,ама лезбејки е више секси

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Зашто е секси извини?
Затоа што тебе те пали да гледаш две цури како се лапаат и драпаат, а мажи не? Значи не е болна работа, да бидат 2 девојки заедно, а 2 мажи ако се заедно тоа е болно?! Ај те молам, кај ти е логиката?:lud::lud:

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Logicno e..... nie mazite da vidime dupka se palime.... :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ThA-BiTcH напиша:
Зашто е секси извини?
Затоа што тебе те пали да гледаш две цури како се лапаат и драпаат, а мажи не? Значи не е болна работа, да бидат 2 девојки заедно, а 2 мажи ако се заедно тоа е болно?! Ај те молам, кај ти е логиката?:lud::lud:
mila bibe toa so lezbejkite znam deka e chudno ama e nesho u mushkata psiha sho se pali na lezbejki neznam mnogu mi e sexy mnogu mi e provokativno mmmm mnogu mi e ludnica da gleam 2 devojki :icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
ThA-BiTcH напиша:
Зашто е секси извини?
Епа сега од машка гледна точка така е.
Иначе заеби ти бисексуалност-стрејт си е стрејт

Башка ете ти одма коментари

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Abe nema nikogas da ne razberat nas maskite...

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
"Naknovata" perverzija

Vo posledno vreme se povekje naletuvam na atinski lezbejki na net, mrak se:

=

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Темава мислам дека е за овде...го прегледав ова,но не видов од каде со сигурност дека се лезбејки.
btw супер настап,баш се слатки :)

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Slatki vekje shto da ti kazham, ne znam kade da poglednam od nivnoto prenemaganje.

Tuku kako da ne naletuvam na vakvi ciganki koga surfam, zoshto se povekje gi ima i se preku pragot na dobriot vkus i na moeto trpenie.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Едната ако не се лажам е Ана Виси(што беше на Евровизија) двете изгледаат одлично,тоа е само сценски настап со многу страст:smir: немора да значи дека завршиле во кревет.
Незнам зошто толку си згрозен од две прекрасни зрели жени?

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
А шо има толку пак прекрасно...ич ама ич не ми се „слатки„ или пак „прекрасни„.Грозно!
Имаше еден многу добар чоек кој рече:Од целиот народ во Грција половината се педери,а другата половина се жени..па шо ќе праат жените морат меѓу себе...:brrr:

Како и да е дал е шоу или не не е вкусно баш(мое мислење)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прекрасни се како појава,како жени.Сметам дека Ана Виси е многу убава жена.Заедно во настапот мене ми се слатки.А што е тоа толку грозно?Ниту се бакнуваат,ниту се пофаќаат,ниту се соблекуваат(барем ако на некој му се грозни,допири помеѓу жени)...јас не гледам ништо грозно и страшно во клипов(мое мислење:smir: )

• Ми се допаѓа

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Чек малку и ја да подрапам на темава пошто гледам ги има повеќе на форумов и све се врти околу едно,болест не болест
Според мене лезбејството не е болест све е до психата,исто така мислам и за мушкиот пол т.е обратноста,е сега не ги оправдувам оние кои се бисексуално ориентирани-зашто да упропастуваш туѓ живот поради тоа што ти е страв да откриеш кој си и што си
Не велам дека ми сметаат но не велам и дека не ми сметаат...
А тоа дали ме палат лезбејки искрено ме палат...

ВМРО напиша:
Logicno e..... nie mazite da vidime dupka se palime.... :)
И мажите имаат дупки бе...шо не се палиш на маж,неможеш да кажеш дека е само до дупката сепак е до психата и потребата-мое мислење,нали

• Ми се допаѓа

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
abe vidite na zensko telo se palat i maski i zenski... a izvinite koj se pali na masko golo telo?

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom