G
Geezer
Гостин
Да не ги оставаат да шутираат тројки и се ќе биде добро. Мораме да победиме уште две, ќе биде тесно утре.
И како завчера да играме пак ќе ве тепаме,не е толку до нас..до вас е не ве биваАбе да, ако играте ко вчера. Статистички, поголеми шанси имате да играте ко завчера и позавчера.![]()
Можам да кажам оти сум горд што сум роден во овие златни спортски времиња за нас. Да уживаме дури ги имаме овие генерации во ракомет и фудбал, некогаш и секогаш со задоволство ќе се потсетуваме на сите овие победи, нервози, коментари на Игорче.....Луѓе не добиваме ништо, ама добиваме радост, среќа, која не се опишува со зборови, и кој вечниот хејтер никогаш нема да ја разбери.
И фамозниот коментар на глупото Македонче: И шо доби со ова?
Он: Босна ќе ја згазиме![]()
Абе да, ако играте ко вчера. Статистички, поголеми шанси имате да играте ко завчера и позавчера.![]()
Остај ги децата беАбе да, ако играте ко вчера. Статистички, поголеми шанси имате да играте ко завчера и позавчера.![]()
Не си блиску до Сараево со Илиџа, во Сараево си населба како и секоја друга.По мајка сум од Аланд ( http://en.wikipedia.org/wiki/Åland_Islands ) a по татко од Илиџа, блиску Сарајево.
Град си е бе, не ми го чепкај. То што не втераа во кантонот Сарајево, то е друго...Не си блиску до Сараево со Илиџа, во Сараево си населба како и секоја друга.
Или.Зашто Никола не ја отвори темата? Модераторот прави малери или?
Ма шо ве е*ам, Алипашино поље uber alles!Град си е бе, не ми го чепкај. То што не втераа во кантонот Сарајево, то е друго...![]()
Ууу, грешка де добро, знајш дека мислев на карлинг....на кошарка де
МОРА!!! то е ритуал!Мора ли да се отвара секогаш тема ,зошто не ставате све во една тема ?
е ќе видиш ако не тепамеИли.