Kaj mene pak odma se prakatAleksandar 1000 напиша:Ја пробав и ја браво за страната одлична е, пораките каснат само 10 мин
Епа ете те известиле дека имашMartin$ напиша:Mi stigna email deka имам добиено 50 бесплатни пораки односно кредити. И? Од кај да знам?
Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредитиJimmy напиша:Има и добра опција за трансфер на кредитите. Па ако има некој многу,многу,многу... нека префрла на пријателчињата.
Не се 50 бесплатни пораки туку 5-6 ...Martin$ напиша:Mi stigna email deka имам добиено 50 бесплатни пораки односно кредити. И? Од кај да знам?
Навистина глупаво....ќе беше супер да можеше да се префрла кредитот.Димитар напиша:Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредити
Леле Димееее ама глупо овааааа Мора друга да бараме страна мислевДимитар напиша:Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредити
Не се 50 бесплатни пораки туку 5-6 ...
1 порака 8 кредити, без реклама + 2 кредити, репорт + 1
Значи на порака минимум 8 максимум 11 кредити
Не е глупо..... јас пример имам 1370 поени...Martin$ напиша:Леле Димееее ама глупо овааааа Мора друга да бараме страна мислев
Ajdeeeeee кај ги собра толку Туку дај и јас да собирамДимитар напиша:Не е глупо..... јас пример имам 1370 поени...
Значи отприлика 150 смс-и