јахутерминал
impressed by gay people
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 7
Wadja остана, некогаш стигнува одма, некогаш после 3 часа ама кога е итно сепак не го користете не е сигурно.
ne raboti ova za mene436053 напиша:Незнам дали смее ова да стои тука,ама мислам дека не е некоја пиратерија пошто се работи за yahoo софтвер а тие се најчесто бесплатни.Како и да е ако не треба,слободно нека го тргнат.
Значи,ова не е веб-сајт туку е софтвер
1. Одпакувајте и инсталирајте преку " widgetsus.exe"
2. Отворете го " SMS.widget"
3. Стиснете на " i " на долниот ќош на прозорецот.
4. Внесете го вашиот маил и изберете international не мора да го внесувате вашиот мобилен,не праќаат некои потврди или глупости,и стиснете на Save
5. На главниот прозор внесете го бројот на кој ја праќате пораката,на пр.+38975******
6. Во " Mode" менито изберете" International"
7. Во текст прозорецот пишете го текстот и притиснете " Send"
тоа е тоа.Ова за мене работи беспрекорно.
http://rapidshare.com/files/13911188/FREESMSSENDER.rar
Password:
www.softarchive.net
Првото не го дава дека постои (дури и без .mms)sasha напиша:
што работи ова ако се регистрираш само со различни броеви со еден ист неможе ти го блокира бројот-={K-O-R-U-N}=- напиша:P.S. Koa ke se registrirate, vi davaat 10 krediti, t.e. okolu 8-10 poraki, ama fintata e vo toa sto mozete da se registrirate KOLKU PATI SAKATE!!!
Probajte!
PlayBoY напиша:abe lugeee aj probajte na www.wadja.com,ja si prakam od tamu!!!
Abe prakjas ali dali stigaat...PlayBoY напиша:abe lugeee aj probajte na www.wadja.com,ja si prakam od tamu!!!
Ај жити се ако сакаш кажи ми ја програмата. Ако не сакас да ја писес на форумот пиши ми ја по e-mail: bojandes@mail.net.mkMac)) напиша:Ја шо прикаска иам за овде еј....Имав јас таков програм ама беше по 20 ден СМС...можеш да пишеш дека е од било кој број....Што сум праел хаос еј.
На 20 души пратив порака:
Добитник сте на Nokia 3650(еее на времето) од Мобимак караванот...Дојдете во најблискиот Мобимак салон за да го подигнете.
Искрено ваш
Мобимак
Sender : 1426
И една женска отишла,покажала пораката и за малце ќе и даделе(така ми кажа)....ама дошол менаџерот и....и она кажала(т.е. и текнало) дека јас сум крив...И и рекле дека ќе ми дојдат...Како не бе уште ги чекам