Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Абе шо ке ти е фрее смс ? Ако имаш кредит праќај пораки ,ако не ,изгреби се од некој другар или другарка :D

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не ми е јасно зарем уште се замарате со тоа Бесплатни СМС? да има бесплатни али неможе се да е исто како со платените... значи можете да имате или бесплатни со лимит или пак со нестабилна врска т.е. со несигурност дека ке стигнат за брзо време или воопшто дека ке стигнат.

Член од
3 јули 2006
Мислења
39
Поени од реакции
0
Абе да е фрее па ке стигни сто ке стигни а кажи кој форум кога знаеш зошто да бараме или кажи трезорска сметка и колку да уплатиме за информацијата хехе поздрав!80% е голема можност!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најсигурен сервис за смс пораки преку нет е на Т-Мобиле што дава по 5 пораки дневно.
порано исто така беше сигурен и кликател комуникаторот ама како луге го дознаваа така им се преоптоваруваше серверот и сега го ограничија, можеби некој ден и ке го укинат... исто така ке биде и со вадјата...

[MkD]eXtreme

Proud To Be Macedonian
Член од
30 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
wadja i kirov se super za sms free odma stignuvaat samo sto treba registracija...znam edna koja odma ne pustas samo ne ja kazuvam site so vi gi kazale odma ako doznalo "makedon4e" iskoristuva kolku sto moze po 1000 poraki na den i koga sakam jas da pustam cant send message from your region...f*ck

IsusHristos

Bojan CPU
Член од
1 март 2007
Мислења
256
Поени од реакции
1
imate communicator.clickatell.com регистрајте се имате кредит 10 после избришетего акаунтот и направете нов и пак имате кредит 10. ако нејке да се избрише акаунтот или незнаеш кај се брише тогаш смениго мобилниот и емаилот на постоечкиот акаут и напрај си нов акаунт со истиот мобилен и емаил.ПОЗДРАВ

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
NAJNOVO:GO ZIMAS MOBILNIOT I SI PRAKAS PORAKA I ODMA STIGA A TOA SAMO ZA 5 DENARI WOW PA DALI E TOA VOZMOZNO:))))))))

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
А знае ли некој за бесплатно јавување од PC на телефон. Итно ми треба. Благодарам.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Регистрирајте се овде и праќајте.
Кај мене функционира.

Kajgana Shop

На врв Bottom