Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
Член од
13 јули 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
ja pa od wadja mi stigat dokolku gi prajkam na mobimak a na cosmofon ne mi stigat..

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Не знам до што е проблемот кај мене се оправи и си иде се ОК, се прќат и на двата оператори дури и на странски оператори..
Hint... Регистрирајте јузер со ваше име и презиме, но место Македонија пишете некоја друга земја..

Член од
19 јули 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
jas znam samo za korisnicite na t-mobile neli na www.tmobile.com.mk ama loso e sto ne moze da se praka na cosmofon samo za korisnicite na tmobile i vo stranstvo so tie sto imaat skluceno dogovor za roaming :D

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Има нов сајт за бесплатни смс пораки
За почеток ви даваат 5 кредити за 5 бесплатни пораки,а после тоа секој ден ви додаваат по 2 и така ви се собираат кредити без некоја посебна мака...
Стигаат веднаш пораките и на мобимак и на космофон

За сајтот KЛИК ТУКА

За да ви се отвори на англиски треба да кликнете на првото знаменце горе во десниот агол

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Има нов сајт за бесплатни смс пораки
За почеток ви даваат 5 кредити за 5 бесплатни пораки,а после тоа секој ден ви додаваат по 2 и така ви се собираат кредити без некоја посебна мака...
Стигаат веднаш пораките и на мобимак и на космофон

За сајтот KЛИК ТУКА
Е оти не ми ја отвора страната, туку ми спушта некој file, unknown file. :nesum:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
probav so ovaa novata strana se registriram ali ne saka da mi prati povraten kod na telefonot probav 3 pati i mi vika da cekam do utre nekako mi izgleda zaebana rabota

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
probav so ovaa novata strana se registriram ali ne saka da mi prati povraten kod na telefonot probav 3 pati i mi vika da cekam do utre nekako mi izgleda zaebana rabota
Сигурно си се регистрирал како што треба??
Kликам на странава....најнормално си се отвара.Има некој друг проблем со отварање?
Мене се најнормално ми одеше со регистрацијата,пробај уште еднаш да ти испратат код,а треба и маил да ти пратат за конфирмација.
Иначе еве баш е добро она што си се собираат кредитчиња секој ден....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Limonida probav pak denes da mi go pratat kodot nigde gi nema probav 3 pati kako sto vika tamu deka moze da pratis za eden den nema nisto sto e pointeresno probav i od drug broj moj so druga email adresa mi vika ovoj broj e koristen od drug klient a brojot ne e koristen edno 2 meseca mislam toa ako ima nekoja smisla.Inace bas super sto se ubavo raboti kaj tebe Pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom