Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Стопати имам кажано, ама ај за тие шо сакат да не се мачат.

www.communicator.clickatell.com

Функционира, можи да се пушта порака од кој сакате идентитет (број), се темпира за колку време да стигни пораката. Ќе му ја препорачам на сите шо сакат да напрат мајтап. Иначе за масивно муфтарење на пораки барајте нешто друго, оти тука имате 10 (од 6-12 пораки) кредити муфте по јузер, а од еден број 2-3 јузери и после барајте друг телефон.

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Na Clickatel imav kreirano dosta akaunti, mozebi nad 30-40, ali vcera koga sakav na istiot broj da kreiram akaunt mi napisha number blocked, taka da po izvesno vreme ako kreirate akaunt so ist broj istiot go blokiraat i nemozis veke da go koristis za kreiranje na akaunt.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Jas probav na Clickatel,ama porakite ne stignuvaa ne znam sto e problemot

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Dr_ViRuS напиша:
raboti ne me nerviraj sega proverih :D:star:
Да,да, знам. Тоа што го напишав беше многу одамна, али по некој ден пробав пак и работи. Ок е! :)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
galaxy2027 напиша:
Na Clickatel imav kreirano dosta akaunti, mozebi nad 30-40, ali vcera koga sakav na istiot broj da kreiram akaunt mi napisha number blocked, taka da po izvesno vreme ako kreirate akaunt so ist broj istiot go blokiraat i nemozis veke da go koristis za kreiranje na akaunt.
Од еден број можиш 3-4 акаунти да напрајш, 30-40 малце потешко, ако праеше од 10 броја. Уствари можиш ти акаунти да напрајш колку сакаш само шо нема да ти стигат кодој за муфте пораки.

П.С. И дај нека кажи некој веб страна, ама да има проверено и сигурно да работи. Некоја шо можи да се пуштат по многу пораки не мора да е со скриен идентитет, да не си ги трошам кредитите од кликател за џабе. Ај!!!!!!

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Од еден број можиш 3-4 акаунти да напрајш, 30-40 малце потешко, ако праеше од 10 броја. Уствари можиш ти акаунти да напрајш колку сакаш само шо нема да ти стигат кодој за муфте пораки.

Кодовите секогаш мi стасуваа и навистина имав направено 30-40 акаунти. Секогаш го користев истиот број што го имам. Стасуваа,ама се до некни кога пробав да си креирам акаунт и кога клинав да ми стаса активациониот код ми напиша Blocked number. Обично секој ден креирав по 2 акаунти, можев максимално два акаунти на ден од еден број да креирам. Али сега, неможам. Ќе си барам друго бројче:)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
galaxy2027 напиша:

Кодовите секогаш мi стасуваа и навистина имав направено 30-40 акаунти. Секогаш го користев истиот број што го имам. Стасуваа,ама се до некни кога пробав да си креирам акаунт и кога клинав да ми стаса активациониот код ми напиша Blocked number. Обично секој ден креирав по 2 акаунти, можев максимално два акаунти на ден од еден број да креирам. Али сега, неможам. Ќе си барам друго бројче:)
Имаше среќа мене одма ми го блокираја, по два дена.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
и јас можам да потврдам дека од мојот број отворив преку 50 јузери но секој ден по 2 јузери само и не ги трошев туку сеуште ми стојат и сеуште можам да ги користам и можам да потврдам дека кога вчера пробав да направам нов јузер не ми стигна порака со бесплатен код и ми пишуваше дека бројот ми е блокиран па сега ми останува или да ги да зимам нов број уште сега или прво да си ги искористам веќе отворените јузери (а имам преку 300 пораки останато) па да зимам нов број..:nerv: :icon_lol: :icon_lol:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Sindikat напиша:
Стопати имам кажано, ама ај за тие шо сакат да не се мачат.

www.communicator.clickatell.com

Функционира, можи да се пушта порака од кој сакате идентитет (број), се темпира за колку време да стигни пораката. Ќе му ја препорачам на сите шо сакат да напрат мајтап. Иначе за масивно муфтарење на пораки барајте нешто друго, оти тука имате 10 (од 6-12 пораки) кредити муфте по јузер, а од еден број 2-3 јузери и после барајте друг телефон.
е баш на оваа страница имаав преку 30 јузери и на крај ми го блокираа:lud:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе ај шо муабет, мене одма ми го блокираја бројо. Сеа ќе земам од некој друг број, и ќе видиме по колку време ќе ми го блокират.

Да вибам среќата, јас едно 5-6 јузери на крс ако напрајв.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
е вистина не зезна не ни оцекував нешто такво али ај нема везе нека ти успее финтава хахахах

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Acid напиша:
Постпејд рулз, башка имам 20 пораки гратис секој месец. 8)
Не само тоа. Ниски цени, поголеми привилегии. Мераци.

Kajgana Shop

На врв Bottom